ΙΣΑ: Ιπποκρατική Εβδομάδα, Ιπποκρατικό Σχολείο και Ορκωμοσία των Αρίστων Ιατρών στην Κω

Φοιτητές και καθηγητές από 15 χώρες και 7 ιατρικές σχολές της Ελλάδας θα παρακολουθήσουν το Ιπποκρατικό Σχολείο και θα συμμετάσχουν στην ορκωμοσία των Αρίστων Ιατρών στην Κω που διοργανώνει ο ΙΣΑ.

Ξεκινά σήμερα, η Ιπποκρατική Εβδομάδα, το Ιπποκρατικό Σχολείο και η Ορκωμοσία των Αρίστων Ιατρών στην Κω, μια σημαντική πρωτοβουλία που πραγματοποιείται, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ). Οι φοιτητές από15 χώρες με τους καθηγητές τους, καθώς και 7 ιατρικών Σχολών της Ελλάδας θα παρακολουθήσουν το Ιπποκρατικό Σχολείο και θα συμμετάσχουν στην ορκωμοσία των Αρίστων Ιατρών στην Κω.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου και της επιτροπής Διάδοσης του Ιπποκράτειου Πνεύματος του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω, Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επί ευκαιρία των Ιπποκρατικών εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι 23 Οκτωβρίου, παρέθεσε δείπνο στο Μουσείο Μπενάκη στους Έλληνες και ξένους φοιτητές, τους καθηγητές τους και τους Πρυτάνεις 15 Ιατρικών Σχολών ανά τον κόσμο.

Στην προσφώνηση του ο κ. Πατούλης αφού καλωσόρισε τους Έλληνες και ξένους φοιτητές και τους καθηγητές τους, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας των ιατρών και των φοιτητών όλου του κόσμου, για την διάδοση του Ιπποκρατικού Πνεύματος και των ηθικών αξιών, συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου επιστημών της Addis Ababa Andualem Beyene, ο αντιπρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Anhui καθηγητής Shen Guoming, o Πρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω Καθηγητής Νίκος Παπαντωνίου, ο καθηγητής της Χειρουργικής Στέφανος Γερουλάνος, ο Αντιπρόδρος του GDHI Δρ. Κων/νος Πάντος και ο Γενικός Γραμματέας του GDHI Δρ. Αντώνης Πολυδώρου.

Όλο Υγεία

Scroll to Top