ΚΕΦΙ: «RUN – BIKE – CARE» για την ενίσχυση του προγράμματος « Μαζί και στο σπίτι»

RUN – BIKE - CARE-ΚΕΦΙ

Την Κυριακή 2 Ιουνίου ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών «ΚΕΦΙ» διοργανώνει τον αγώνα «RUN – BIKE – CARE»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών «ΚΕΦΙ» παρουσίασε τον αγώνα «RUN – BIKE – CARE» που πρόκειται να πραγματοποιήσει την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Ζάππειο.

Συνδιοργανωτής της δράσης «RUN – BIKE – CARE» είναι ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Η Ζωή Γραμματόγλου, Πρόεδρος του Συλλόγου ΚΕΦΙ, αναφέρθηκε στη διεξαγωγή του Αγώνα, στο σκοπό που αυτός εξυπηρετεί, στο μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας των Επιζώντων του Καρκίνου, καθώς και στο πρόγραμμα ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, όπου θα πάνε τα έσοδα της συγκεκριμένης δράσης.

Θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό την συνεργασία που αναπτύσσεται με τον ΟΠΑΝΔΑ, η οποία ευελπιστεί να επεκταθεί και σε άλλες δράσεις, όπως είναι η Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος για την Αντικαπνιστική Εκστρατεία.

Ακολούθως, η Ελένη Ζωντήρου, Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΠΑΝΔΑ, αναφέρθηκε στον καρκίνο και στην σημασία της πρόληψης, τόνισε τη σημασία του προγράμματος ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, όπου υποστηρίζονται οι ογκολογικοί ασθενείς που είναι ανήμποροί να μετακινηθούν.

Επιπροσθέτως, τόνισε ότι ο Δήμος Αθηναίων, ο ΟΠΑΝΔΑ, αλλά και προσωπικά ο Δήμαρχος Αθηναίων επιθυμούν να στηρίξουν τέτοιες δράσεις που στηρίζουν τον ευάλωτο άνθρωπο. Πρόθεση του ΟΠΑΝΔΑ είναι η συνεργασία αυτή να συνεχίσει και σε άλλες τέτοιες δράσεις που στηρίζουν τον ογκολογικό ασθενή.

Τέλος, ο Ιωάννης Σταθόπουλος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Συλλόγου Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο οποίος θα παρουσιάσει τον αγώνα στο Ζάππειο, μίλησε για τη σημασία του Run – Bike – Care, για την υποστήριξη και συμμετοχή που λαμβάνει η δράση «RUN – BIKE – CARE» από πολλούς φορείς και αναφέρθηκε στη σημασία τέτοιων ενεργειών, στις οποίες είναι πολύ σημαντικό που συμμετέχουν και άνθρωποι των αγώνων.

Όλο Υγεία

Scroll to Top