Την Κυριακή με τη Realnews: Η Ενοχή της σιωπής, ένα θρίλερ, από την πολυβραβευμένη συγγραφέα Rea Frey

Υπάρχει ένα πτώμα στο Cottage Grove. Τα πάντα θα έρθουν πάνω – κάτω σε αυτήν την μικρή και ήσυχη κοινότητα. Το μόνο που ήθελε η Ρούμπι ήταν μια νέα αρχή. Αλλά μετά από μια πρόωρη συνταξιοδότηση και μια μετεγκατάσταση στο Cottage Grove, με τον σύζυγό της και την κόρη της, το νέο της ξεκίνημα παίρνει μια απροσδόκητη τροπή.

Πρώτα η κόρη της και μετά ο άντρας της εξαφανίζονται χωρίς ίχνος. Όπως απροσδόκητα εξαφανίστηκε η οικογένειά της, ένα σώμα επιπλέει στην επιφάνεια της κοντινής λίμνης. Αποφασισμένη να μάθει τι συνέβη στην οικογένειά της η Ρούμπι αναμοχλεύει τις ζωές των γειτόνων της για να αποκαλύψει μυστικά που εγείρουν περισσότερα ερωτήματα από όσα απαντούν.

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews.

Μαριάννα Σπανού

Η Μαριάννα Σπανού έχει συνεργαστεί με έντυπα και διαδικτυακά μέσα ποικίλης θεματολογίας, όπως iefimerida.gr, ygeiamou.gr, 4green.gr, autotriti-touring.gr, αποκτώντας εμπειρία σε πολλές πτυχές της δημοσιογραφίας. Πιστεύει ότι κάνοντας σωστά αυτό το επάγγελμα, έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικό εργαλείο για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

Scroll to Top