Ξεκινά η αναμόρφωση των ΤΕΠ 5 νοσοκομείων του ΕΣΥ της 2ης ΥΠΕ

ΤΕΠ

Η ριζική ανακαίνιση – προσαρμογή στα νέα πρότυπα των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), που υλοποιείται μέσω της χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αποτελεί πολύ σημαντική παρέμβαση στο χώρο του ΕΣΥ.

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών είναι ο πρώτος χώρος που υποδέχεται τον ασθενή που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, επομένως αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας η πρώτη αυτή επαφή με το χώρο του νοσοκομείου να πραγματοποιείται σε ένα περιβάλλον ευπρεπές, άρτια οργανωμένο, που αποπνέει πολιτισμό και αξιοπρέπεια και θα εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στον ασθενή.

Η ποιότητα αποτελεί σημαντική παράμετρο στην παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους χώρους ενός νοσηλευτικού ιδρύματος, ιδιαιτέρως, δε, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Σήμερα, στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, παρουσία του Εντεταλμένου Σύμβουλου του ΤΑΙΠΕΔ,  Π. Σταμπουλίδη, υπεγράφησαν με τους αναδόχους οι Συμβάσεις για την υλοποίηση των έργων αναμόρφωσης των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για τα κομβικού ενδιαφέροντος νοσοκομεία της  2ης Υγειονομικής Περιφέρειας:

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», με προϋπολογισμό έργου, που ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 3.228.960 ευρώ και στα νοσοκομεία ΓΝΝΠ «Ο ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ-ΓΝΔΑ «Η ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ», Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» και Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ», με προϋπολογισμό έργου που ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 4.151.520 ευρώ.

Scroll to Top