Μπορείτε να βρείτε τις 2 διαφορές στα μπολ με ποπ κορν σε 6 δευτερόλεπτα; Είστε εξαιρετικά ευφυείς!

διαφορές ποπ κορν

Εντοπίστε τις διαφορές: Υπάρχουν δύο διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων μπολ ποπ κορν. Μπορείτε να τις εντοπίσετε σε 6 δευτερόλεπτα; Προσπαθήστε τώρα!

Το “βρες τη διαφορά” είναι εξαιρετικά εργαλεία για να δοκιμάσετε την ικανότητα κάποιου να εντοπίζει διαφορές μεταξύ πανομοιότυπων εικόνων. Το πιο ενδιαφέρον μέρος αυτής της πρόκλησης είναι ότι οι εικόνες που παρουσιάζονται φαίνονται σχεδόν ίδιες και ο εντοπισμός διαφορών μεταξύ τους δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τη γάτα σε 3 δευτερόλεπτα;

Οι διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων μπορεί να είναι οτιδήποτε, από τη θέση ενός αντικειμένου έως το χρώμα του αντικειμένου. Εξασκηθείτε εντοπίζοντας τις διαφορές σε τακτική βάση και θα βελτιώσετε τις δεξιότητες συγκέντρωσης και παρατήρησης ενώ θα αυξήσετε την οπτική σας οξύτητα.

Εντοπίστε τις 2 διαφορές σε 6 δευτερόλεπτα

Στην εικόνα μπορείτε να δείτε δύο μπολ με ποπ κορν. Οι δύο φωτογραφίες φαίνονται σχεδόν ίδιες με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων. Η πρόκληση είναι να εντοπίσετε τις δύο διαφορές μεταξύ των εικόνων σε 6 δευτερόλεπτα.

διαφορές ποπ κορν

 

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να δοκιμάσετε την οπτική σας οξύτητα και την παρατηρητικότητά σας.

Μελέτες δείχνουν ότι η ενασχόληση με τέτοιες δραστηριότητες διεγείρει τις περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για τη συγκέντρωση και τη μνήμη.

Επομένως, η τακτική άσκηση αυτών των δραστηριοτήτων θα έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη συγκέντρωση και καλύτερη διατήρηση της μνήμης.

Τεστ παρατηρητικότητας: Μόνο μια ιδιοφυΐα μπορεί να εντοπίσει το κρυμμένο πρόσωπο σε 15 δευτερόλεπτα!

Καταφέρατε να εντοπίσετε όλες τις διαφορές εντός του χρονικού ορίου;

Συγχαρητήρια αν τα καταφέρατε να εντοπίσετε όλες τις διαφορές με τις εξαιρετικές σας δεξιότητες παρατήρησης. Όσοι εξακολουθούν να ψάχνουν μπορούν να σταματήσουν και να ελέγξουν τη λύση παρακάτω. Οι δύο διαφορές μεταξύ των εικόνων είναι οι εξής:

διαφορές ποπ κορν

Η νέα viral οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας

Όλο Υγεία

Scroll to Top