6 συμπεριφορές στο φλερτ που έχουν οι γυναίκες που βρίσκουν ακαταμάχητες οι άντρες

φλερτ

Κάποιες γυναίκες φαίνεται ότι είναι πιο επιτυχημένες στο ερωτικό παιχνίδι και άλλες όχι. Υπάρχουν 6 συμπεριφορές στο φλερτ που φαίνεται ότι είναι ακαταμάχητες για τους  άντρες.

Το ερωτικό παιχνίδι θέλει τέχνη. Πολλές φορές γυναίκες που δεν είναι ιδιαίτερα όμορφες κατορθώνουν να τραβήξουν την προσοχή και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Υπάρχουν κάποια μυστικά που κάνουν ακαταμάχητη μια γυναίκα στο φλερτ.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες που φλερτάρουν με αυτούς τους 6 τρόπους:

  1. Δείξτε τη διαθεσιμότητά σας.
  2. Χαμογελάστε και κάντε οπτική επαφή.
  3. Να συγχρονιστείτε μαζί του.
  4.  Μην φλερτάρετε σε ακατάλληλες στιγμές.
  5. Προσέξτε το ανεπιθύμητο φλερτ.
  6.  Να είστε περίεργες.

1. Δείξτε τη διαθεσιμότητά σας

Σύμφωνα με την ψυχολόγο Δρ Μόνικα Μουρ, «δεν προσεγγίζονται οι πιο ελκυστικοί σωματικά άνθρωποι, αλλά αυτοί που δείχνουν τη διαθεσιμότητά τους και την αυτοπεποίθησή τους μέσω βασικών τεχνικών φλερτ, όπως η οπτική επαφή και το χαμόγελο».

2. Χαμογελάστε και κάντε οπτική επαφή

Έρευνες δείχνουν ότι άνδρες και γυναίκες παγκοσμίως χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνικές για να… «κάνουν παιχνίδι». Ακόμα και αν δεν μπορείτε να μιλήσετε μπορείτε να δείξετε το ενδιαφέρον σας για κάποιον με το χαμόγελο και την ματιά σας και να του δώσετε το σήμα ότι είστε διαθέσιμες.

3. Να συγχρονιστείτε μαζί του

Σύμφωνα με τα Journals of Nonverbal Behavior η μίμηση συνδέθηκε θετικά με το ρομαντικό ενδιαφέρον. Η μίμηση των κινήσεων κάποιου μπορεί να δείχνει ότι ενδιαφέρεται.

Μας αρέσουν οι άνθρωποι που μοιάζουν με εμάς! Προσπαθήστε να σχετιστείτε με κάποιον που σας ενδιαφέρει έστω και σε μικρό επίπεδο. Όταν οι άνθρωποι μας θυμίζουν τον εαυτό μας, φαίνεται να παίρνουμε πληροφορίες για αυτούς και να τις συνδέουμε με εμάς, κάτι που μας κάνει να τους εμπιστευόμαστε και να σκεφτόμαστε πιο ευνοϊκά για αυτούς.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια Adrianna Jenkins από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, «μόλις έχετε μια μικρή πληροφορία σχετικά με κάποιον που επικοινωνεί με τον τρόπο που επικοινωνείτε εσείς νοιώθετε αμέσως οικειότητα. Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε πολλά κοινά μαζί του ακόμα και όταν αυτό δεν συμβαίνει».

4. Μην φλερτάρετε σε ακατάλληλες στιγμές

Μην φλερτάρετε κατά τη διάρκεια συναντήσεων εργασίας, συνεδριάσεων γονέων και δασκάλων ή οποιασδήποτε σημαντικής ή επαγγελματικής συνάντησης .Χρησιμοποιήστε σωστά την κρίση σας. Εάν αισθάνεστε ότι είναι ακατάλληλη στιγμή να πλησιάσετε κάποιον, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή.

5. Προσέξτε το ανεπιθύμητο φλερτ

Προσέξτε για σημάδια που δείχνουν ότι απλά δεν ενδιαφέρονται για εσάς. Το επιθετικό, ανεπιθύμητο φλερτ είναι άβολο. Προσέξτε τη γλώσσα του σώματός τους. Εάν απομακρύνονται, κοιτάζουν συνεχώς μακριά ή σταυρώνουν τα πόδια τους μακριά από εσάς, μάλλον δεν ενδιαφέρονται.

6. Να είστε περίεργες

Σε όλους αρέσει να μιλάνε για τον εαυτό τους, γι’ αυτό κάντε ερωτήσεις και αποδείξτε ότι ενδιαφέρεστε για αυτά που έχουν να πουν. Θα εκτιμήσουν τη γνήσια επιθυμία σας να μάθετε γι ‘αυτούς. Οι ειδικοί το περιλαμβάνουν και αυτό στις τέσσερις αγαπημένες τους τεχνικές!

Όλο Υγεία

Scroll to Top