Θάνατος: Τι είναι αυτό που βλέπουν όλοι λίγο πριν πεθάνουν, σύμφωνα με νοσηλεύτρια

Θάνατος: Τι είναι αυτό που βλέπουν όλοι λίγο πριν πεθάνουν, σύμφωνα με νοσηλεύτρια

Αν και σε κανέναν δεν αρέσει να σκέφτεται τον θάνατο, μερικές φορές μπορεί να αναρωτιόμαστε πώς θα είναι πριν πεθάνουμε – θα περάσει η ζωή μας μπροστά από τα μάτια μας; Τι αποκαλύπτει μία νοσηλεύτρια.

Μπορεί να έχετε αναρωτηθεί κατά καιρούς αν υπάρχει κάποια αλήθεια στα λευκά φώτα ή στο να βλέπετε το πρόσωπο ενός ατόμου που αγαπάτε τις τελευταίες σας στιγμές. Αν και ποτέ δεν θα μάθουμε πραγματικά μέχρι να έρθει αυτή η ώρα, ένα άτομο σας δίνει κάποιες πληροφορίες.

Η Julie McFadden είναι νοσηλεύτρια σε οίκο ευγηρίας Hospice. Αναφέρει ότι υπάρχει ένα πράγμα που σχεδόν όλοι βλέπουν λίγο πριν πεθάνουν. Η ίδια μάλιστα, όπως λέει, δεν φοβάται τον θάνατο και τονίζει ότι μπορούμε όλοι να εκπαιδευτούμε, να συμφιλιωθούμε με την ιδέα και να μην φοβόμαστε τελικά τον θάνατο.

Τι βλέπουν οι άνθρωποι πριν πεθάνουν και γιατί

Η συγγραφέας του βιβλίου Nothing to Fear μίλησε στο podcast Skeptic Metaphysician και μοιράστηκε την αλήθεια για το τι μπορεί να είδαν οι νεκροί τις τελευταίες τους στιγμές. Όπως είπε, «σχεδόν όλοι περίπου ένα μήνα πριν πεθάνουν, βλέπουν ακριβώς το ίδιο. Αρχίζουν να βλέπουν δικούς τους ανθρώπους που έχουν ήδη πεθάνει».

Και πρόσθεσε: «Βλέπουν ανθρώπους που τους δίνουν μία δύναμη και παρηγοριά. Βλέπουν ανθρώπους και μέλη της οικογένειάς τους με τους οποίους είχαν εξαιρετική σχέση. Είναι άνθρωποι που έχουν ήδη πεθάνει και έρχονται στα όνειρά τους και τους λένε: “έρχομαι να σε πάρω σύντομα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα».

Κάποιοι μάλιστα βλέπουν και το κατοικίδιο ζώο τους που το αγαπούσαν και τους κρατούσε συντροφιά.

Σύμφωνα με την Julie McFadden, «Οι περισσότεροι άνθρωποι που το βιώνουν αυτό είναι απολύτως διαυγείς, δεν έχουν παραισθήσεις και δεν πεθαίνουν εκείνη την ώρα. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα αυτό που τους συμβαίνει γιατί έτσι δεν νιώθουν μόνοι ή φοβισμένοι».

Scroll to Top