Πούντο πούντο το δαχτυλίδι; Ένα δύσκολο τεστ που εξασκεί την οπτική σας οξύτητα – Μπορείτε να το βρείτε;

Εάν μπορείτε να βρείτε το δαχτυλίδι μέσα σε 8 δευτερόλεπτα, είστε μετρ της παρατήρησης, οξυδερκής, γρήγορος στοχαστής, επιλύετε τα προβλήματα με εξαιρετικές δεξιότητες ντετέκτιβ.

Τα τεστ που απαιτούν την εύρεση κρυμμένων αντικειμένων, όπως αυτό με το δαχτυλίδι, μπορούν να αποκαλύψουν τη δύναμη της όρασης και του IQ σας επειδή απαιτούν τη χρήση μιας ποικιλίας γνωστικών δεξιοτήτων όπως οπτική αντίληψη, προσοχή, συγκέντρωση, μνήμη και ικανότητα αναζήτησης και εύρεσης.

Μια σειρά από μελέτες έχουν δείξει ότι αυτές οι εικόνες μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο στη δύναμη της όρασης και στο IQ. Για παράδειγμα, μια μελέτη διαπίστωσε ότι τα παιδιά που έλυναν τακτικά τέτοια τεστ είχαν καλύτερη οξύτητα όρασης και δεξιότητες οπτικής επεξεργασίας από τους συνομηλίκους τους που δεν το έκαναν.

Εντοπίσετε το κρυμμένο δαχτυλίδι σε 8 δευτερόλεπτα!

δαχτυλίδι

Εδώ έχουμε μια εικόνα γάμου. Αλλά φαίνεται ότι ο γαμπρός δεν μπορεί να βρει το δαχτυλίδι. Είναι κρυμμένο κάπου, επομένως θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλη τη συγκέντρωσή σας για να το βρείτε.

Εάν μπορείτε να βρείτε το δαχτυλίδι μέσα σε 8 δευτερόλεπτα, είστε μετρ της παρατήρησης, οξυδερκής παρατηρητής, γρήγορος στοχαστής.

Ξεκινήστε σαρώνοντας γρήγορα ολόκληρη την εικόνα για να πάρετε μια γενική ιδέα για το τι υπάρχει σε αυτήν. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και ψάξτε για τυχόν σχέδια που μπορεί να θυμίζουν δαχτυλίδι.

Βρήκατε το δαχτυλίδι;

Αν βρήκατε το δαχτυλίδι σε 8 δευτερόλεπτα ή λιγότερο, έχετε μάτια αετού και κοφτερό μυαλό! Είστε σε θέση να αναγνωρίσετε γρήγορα και να εστιάσετε σε μικρές λεπτομέρειες, ακόμη και σε μια πολύπλοκη εικόνα. Αυτή είναι μια πολύτιμη δεξιότητα αναγκαία για πολλούς διαφορετικούς τομείς της ζωής.

Αν δεν εντοπίσατε το κρυμμένο δαχτυλίδι σε αυτήν την εικόνα και εξακολουθείτε να το ψάχνετε, δείτε παρακάτω την απάντηση.

δαχτυλίδι

Scroll to Top