Ηλεκτρική σκούπα: Το απόλυτο κόλπο για να μαζέψετε και το παραμικρό ψίχουλο

Ηλεκτρική σκούπα

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά καθαρίζετε, συχνά αισθάνεστε ότι είναι αδύνατο να έχετε μαζέψει μέχρι το τελευταίο ψίχουλο. Ακόμη και το πιο ευέλικτο εξάρτημα της ηλεκτρικής σκούπας σας μπορεί να χάσει δυσπρόσιτα σημεία, ειδικά στην κουζίνα σας.

Με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα ψίχουλα που μένουν στις γωνίες μπορούν να προσελκύσουν μυρμήγκια και άλλα έντομα. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να σκουπίσετε τις πιο μικροσκοπικές ρωγμές και ρωγμές χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο εξάρτημα που θα φέρει την επανάσταση στον τρόπο καθαρισμού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πλαστικά καλαμάκια ή εύκαμπτα σωληνάκια και την ηλεκτρική σκούπα σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο όποτε σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα. Ο τακτικός επιμελής καθαρισμός του σπιτιού σας είναι απαραίτητος, ειδικά εάν θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, μειώνοντας παράλληλα τη συχνότητα εμφάνισης αλλεργιογόνων. Επιπλέον, η ηλεκτρική μπορεί να απορροφήσει σωματίδια, ενώ η απλή απλώς τα μετακινεί στο δωμάτιο.

Με αυτό το κόλπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική ακόμη και σε τουαλέτες. Μπορεί να αναρωτιέστε πώς μια ηλεκτρική σκούπα μπορεί να καθαρίσει τα δυσπρόσιτα σημεία και τις γωνίες, αλλά προσθέτοντας μια σειρά από καλαμάκια στο εξάρτημά της, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τη σκόνη από τις γωνίες του σπιτιού, τα συρτάρια ακόμη και πίσω από την τουαλέτα σας. Ακόμα, αυτό το κόλπο είναι εξαιρετικό όταν καθαρίζετε το αυτοκίνητό σας, ειδικά τους αεραγωγούς.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μερικά πλαστικά ή χάρτινα καλαμάκια και να τα ενώσετε με κόλλα ή θερμοκόλλα και να τα τοποθετήστε μέσα στον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης στερεώνοντας τα με μονωτική.

Δείτε το βίντεο:

Μάνος Σιγανός

Ο Μάνος Σιγανός είναι δημοσιογράφος υγείας με πολυετή πείρα στο εν λόγω ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ είναι πτυχιούχος Ευρωπαϊκού πολιτισμού (Β.Α) και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες (Μ.Α). Μετά την επαγγελματική του σταδιοδρομία στα περιοδικά εισήλθε στον Digital κόσμο και έκανε σεμινάρια για τα social media. Έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτης στα περιοδικά Vita, Prevention, Menshealth και ως δημοσιογράφος υγείας στα περιοδικά Woman’s Health και ΕΓΩ. Έχει επίσης εργαστεί στις ιστοσελίδες pathfinder.gr, dailypharmanews.gr, liveit.gr, worldsecrets.gr, καθώς και στις ιστοσελίδες των περιοδικών που εργάστηκε.

Scroll to Top