Τεστ IQ: Μόνο οι πολύ έξυπνοι μπορούν να βρουν τη γυναίκα που λέει ψέματα σε 10”

τεστ IQ

Στο σημερινό ενδιαφέρον τεστ IQ πρέπει να βρείτε τη γυναίκα που λέει ψέματα σε 10”.

Αυτά τα τεστ παρατηρητικότητας οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο, μια αναντιστοιχία ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε να βρείτε τη γυναίκα σε 10 δευτερόλεπτα;

τεστ IQ
Πηγή φωτογραφίας: brightside

Η παραπάνω εικόνα δείχνει δύο γυναίκες και έναν άνδρα. Μια από τις γυναίκες λέει ψέματα. Ο άντρας είχε επιστρέψει από το σνόουμπορντ. Αλλά όταν ξαναβρέθηκε με τις φίλες του, έλεγξε τα πράγματά του και παρατήρησε ότι έλειπε το φαγητό του, οπότε τις ρώτησε αν ήξεραν κάτι γι’ αυτό. Η πρώτη γυναίκα είπε ότι έκανε πατινάζ όλη την ημέρα και η άλλη είπε ότι έπινε τον ίδιο χυμό δίπλα στη φωτιά από το πρωί.

Ο άντρας χαμογέλασε αμέσως γιατί ήξερε ότι μία από αυτές έλεγε ψέματα. Αλλά πως το κατάλαβε και ποια του έλεγε ψέματα;

Δεν θα είναι εύκολο να την εντοπίσετε με την πρώτη ματιά αλλά και να εξακριβώσετε από την εικόνα το τι έκανε τον άνδρα να καταλάβει το ψέμα.

Αυτό το απλό τεστ των δεξιοτήτων παρατήρησης σας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσο οξυμένη είναι η παρατηρητικότητα σας και η κρίση σας.

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!

Ελέγξτε προσεκτικά την εικόνα.

Βρήκατε την γυναίκα που ψεύδεται;

Τι ήταν αυτό που την πρόδωσε;

Ο χρόνος τελειώνει….

 

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα, ίσως μπορέσετε να την εντοπίσετε εύκολα.

Βιαστείτε; Ο χρόνος τρέχει.

Και…

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!

Σταματήστε να ψάχνετε  τώρα!

Ένα τεράστιο μπράβο για τους πιο παρατηρητικούς αναγνώστες που κατάφεραν να εντοπίσουν τη γυναίκα εντός του χρονικού ορίου.

Εσείς έχετε τις καλύτερες δεξιότητες παρατήρησης. Όσοι δεν μπόρεσαν να βρουν την απάντηση μπορούν τώρα να ελέγξουν την παρακάτω λύση.

Η Λύση του τεστ IQ

Η μία γυναίκα κρατάει έναν χυμό με παγάκια. Προφανώς λέει ψέματα γιατί αν ήταν εκεί από το πρωί θα είχαν λιώσει.

Πηγή: brightside

 

Όλο Υγεία

Scroll to Top