Τεστ οπτικής ψευδαίσθησης: Μόνο το 2% των ανθρώπων μπορεί να εντοπίσει τη γάτα μέσα σε 10΄΄

Τεστ οπτικής ψευδαίσθησης

Δείτε μια οπτική ψευδαίσθηση που σας προκαλεί να βρείτε μια κρυμμένη γάτα σε μια εικόνα ενός σπιτιού στην Ελλάδα.

Η γάτα είναι δύσκολο να εντοπιστεί λόγω του μικρού της μεγέθους. Όσοι καταφέρουν να βρουν τη γάτα έχουν καλή όραση και δεξιότητες παρατήρησης, ενώ όσοι δεν τα καταφέρουν πρέπει εξασκηθούν περαιτέρω. 

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι συναρπαστικές εικόνες που μας ξεγελούν για να δούμε κάτι που δεν υπάρχει ή να μας διαφεύγει κάτι που είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Ωστόσο, μόνο λίγοι οξυδερκείς άνθρωποι ή εκείνοι με εξαιρετική παρατηρητική ικανότητα μπορούν να δουν ακριβώς μέσα από αυτές τις ψευδαισθήσεις και να βρουν τη λύση σε χρόνο μηδέν. Είσαι ένας από αυτούς; Ας ανακαλύψουμε.

Δείτε μια εικόνα με ένα σπίτι στην Ελλάδα με τα χαρακτηριστικό μπλε και λευκό χρώμα:

τεστ οπτικής ψευδαίσθησης

Το υπέροχο περιβάλλον διανθίζεται με πράσινα και ροζ φύλλα από τα δέντρα τριγύρω. Το καθήκον σας εδώ είναι να βρείτε μια γάτα σε αυτήν την εικόνα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Είστε έτοιμοι; Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα! 10..

9..

8..

7..

6..

5..

4..

3..

2..

1..

Τελείωσε ο χρόνος!

Λοιπόν, καταφέρατε να βρείτε το γατάκι σε αυτήν την εικόνα μέσα στον καθορισμένο χρόνο; Εάν η απάντηση είναι ναι, συγχαρητήρια, έχετε εξαιρετική όραση και δύναμη παρατηρητικότητας. Εάν όχι, μην ανησυχείτε, θα φτάσετε εκεί με λίγη εξάσκηση. Εδώ είναι η λύση για όσους ακόμα αναρωτιούνται πού είναι η γάτα.

Απάντηση στο τεστ οπτικής ψευδαίσθησης: 

Η γάτα βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία και τονίζεται στην παρακάτω εικόνα. Είναι καλά κρυμμένη χάρη στο μικροσκοπικό της μέγεθος και το χρώμα που μοιάζει με τον τοίχο.

τεστ οπτικής ψευδαίσθησης
Πηγή: Bright Side
Scroll to Top