Τεστ παρατηρητικότητας: Ελάχιστοι μπορούν να εντοπίσουν τις 7 διαφορές στην εικόνα σε 7 δευτερόλεπτα

7 διαφορές

Τα τεστ του στυλ «εντοπίστε τη διαφορά», όπως το σημερινό με τις 7 διαφορές είναι εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε την οπτική σας αντίληψη. Προκαλούν τις ικανότητες παρατήρησης και την προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς το να βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο σχεδόν πανομοιότυπων εικόνων είναι μια δύσκολη εργασία.

Στον σημερινό κόσμο, οι ισχυρές πνευματικές ικανότητες είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Τα παιχνίδια εντοπισμού της διαφοράς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τις παρατηρητικές σας ικανότητες και να τονώσετε τις γνωστικές σας ικανότητες.

Τεστ οπτικού IQ: Μόνο το 1% μπορεί να εντοπίσει τα κρυμμένα πρόσωπα στην εικόνα σε 15”!

Πόσο επιδέξιοι είστε στο να παρατηρείτε πράγματα; Για να δούμε…

Εντοπίστε 7 διαφορές σε 7 δευτερόλεπτα σε αυτό το τεστ παρατηρητικότητας

7 διαφορές

Η παραπάνω εικόνα απεικονίζει δύο πανομοιότυπες εικόνες δίπλα-δίπλα όπου μπορείτε να δείτε ένα κορίτσι να απολαμβάνει μια καλοκαιρινή μέρα στη θάλασσα. Στην παραλία φαίνονται ένα κανό, μια ομπρέλα με την ξαπλώστρα από κάτω μία μπάλα θαλάσσης και ένα καβουράκι που περπατά στην άμμο μπροστά από την κοπέλα.

Αν και οι εικόνες είναι σχεδόν ίδιες, υπάρχουν 7 διαφορές μεταξύ τους. Μπορείτε να τις βρείτε όλες σε 7 δευτερόλεπτα; Κοιτάξτε πολύ προσεκτικά τις δύο εικόνες και θα παρατηρήσετε τις διαφορές μεταξύ τους. Ο χρόνος σας αρχίζει τώρα.

Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να εντοπίσουν τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων στον καθορισμένο χρόνο. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε τις διαφορές, μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να σας δώσουμε τη λύση.

Εντοπίστε τη λύση στο τεστ παρατηρητικότητας

Σε αυτό το σημείο το παιχνίδι διαφοράς, σας ζητήθηκε να εντοπίσετε 7 διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων σε 7 δευτερόλεπτα. Εδώ είναι οι διαφορές μεταξύ των δύο:

7 διαφορές

Όλο Υγεία

Scroll to Top