Τεστ παρατηρητικότητας: Ελάχιστοι μπορούν να εντοπίσουν τις διαφορές στη φωτογραφία σε 7’’

Τα τεστ του στυλ “Εντοπίστε τη διαφορά” είναι εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε την οπτική σας αντίληψη. Προκαλούν τις ικανότητες παρατήρησης και την προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς το να βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο σχεδόν πανομοιότυπων εικόνων είναι μια δύσκολη εργασία.

Στον σημερινό κόσμο, οι ισχυρές πνευματικές ικανότητες είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Τα παιχνίδια εντοπισμού της διαφοράς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τις παρατηρητικές σας ικανότητες και να τονώσετε τις γνωστικές σας ικανότητες.

Πόσο επιδέξιοι είστε στο να παρατηρείτε πράγματα; Για να δούμε…

Εντοπίστε 3 διαφορές σε 7 δευτερόλεπτα σε αυτό το τεστ παρατηρητικότητας

Πηγή: YouTube

Η παραπάνω εικόνα απεικονίζει δύο πανομοιότυπες εικόνες δίπλα-δίπλα όπου μπορείτε να δείτε ένα αγόρι να κάθεται σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και να οδηγεί. Αν και οι εικόνες είναι σχεδόν ίδιες, υπάρχουν 3 διαφορές μεταξύ τους. Μπορείτε να τις βρείτε όλες σε 7 δευτερόλεπτα; Κοιτάξτε πολύ προσεκτικά τις δύο εικόνες και θα παρατηρήσετε τις διαφορές μεταξύ τους. Ο χρόνος σας αρχίζει τώρα.

Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να εντοπίσουν τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων στον καθορισμένο χρόνο.  Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε τις διαφορές, μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να σας δώσουμε τη λύση.

Εντοπίστε τη λύση της διαφοράς

Σε αυτό το σημείο το παιχνίδι διαφοράς, σας ζητήθηκε να εντοπίσετε 3 διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων σε 7 δευτερόλεπτα. Εδώ είναι οι διαφορές μεταξύ των δύο:

Αν μπορέσατε να εντοπίσετε τις διαφορές στη φωτογραφία σε 7’’ έχετε φοβερή παρατηρητικότητα.

 

 

 

Scroll to Top