Λευτέρης Πετρούνιας: Tο νέο πρόσωπο της L’Oreal Paris Men Expert

Men Expert

Η καθημερινότητα ενός άνδρα είναι πολύ έντονη, γι’ αυτό και χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα που προσαρμόζεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής του. Η L’Oréal Paris Men Expert, ηγέτιδα μάρκα στην περιποίηση της επιδερμίδας, ορίζει τα νέα θεμέλια στο κεφάλαιο της ανδρικής περιποίησης!

Ο άντρας του σήμερα δεν καθορίζεται από έναν και μόνο ρόλο. Διαθέτει πολυδιάστατους ρόλους, τον ενδιαφέρει η εικόνα του και είναι επιλεκτικός. Ένας άνδρας όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, δις Ολυμπιονίκης, τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έξι φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, επιχειρηματίας, σύζυγος, πατέρας και πλέον το νέο πρόσωπο για την L’Oreal Paris Men Expert. Μια δυναμική προσωπικότητα που εμπνέει, πάντα προσεκτικός με την εικόνα του, κάτι που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της ανδρικής σειράς L’Oreal Paris Men Expert.

Η L’Oréal Paris Men Expert αγκαλιάζει την ανδρική ταυτότητα, αναδεικνύει την επιλεκτική πλευρά του άντρα, δίχως να τον περιορίζει σε στερεότυπα και ρόλους.

Men Expert

Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας του το 2024, χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων, η L’Oreal Paris Men Expert θα βρίσκεται στο πλευρό του ως υπερήφανος υποστηρικτής της προσπάθειάς του να μας κάνει ακόμα μία φορά περήφανους.

Τα δημιουργικά πορτρέτα της συνεργασίας υπογράφει ο γνωστός πορτρετίστας φωτογράφος, ΝΙΚ ΖΙΚ.

Λίγα λόγια για τη μάρκα Men Expert από τη L’Oreal Paris

Κάθε άνδρας χρειάζεται προϊόντα προσεκτικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του, γι’ αυτό η L’Oréal Paris δημιούργησε μια ολόκληρη σειρά ειδικά για τους άνδρες που ξέρουν να φροντίζουν την επιδερμίδα τους, τη σειρά προϊόντων Men Expert.

Ειδικά για τους φανατικούς της γενειάδας, η L’Oréal Paris λανσάρει τη σειρά Barber Club με προϊόντα περιποίησης για γενειάδα και μουστάκι. Η σειρά Barber Club αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης εμπνευσμένη από την τεχνολογία των Barber Clubs. Εμπλουτισμένη με αιθέριο έλαιο Κέδρου περιποιείται και καθαρίζει την επιδερμίδα και τα γένια ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στο styling του κάθε άνδρα.

Τα προϊόντα της σειράς Men Expert χωρίζονται σε τρείς υποκατηγορίες, με απώτερο σκοπό την κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκης εκεί έξω: τα προϊόντα περιποίησης & καθαρισμού προσώπου, τα αφρόλουτρα αλλά και τα αποσμητικά L’Oreal Paris Men Expert. Δεν υπάρχουν όρια στην ανδρική περιποίηση, μπορείτε να γίνετε αυτό που σας αξίζει !

Όλο Υγεία

Scroll to Top