Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του ΙΣΑ και επαγγελματιών ποδοσφαιριστών

ΙΣΑ

Ο αγώνας διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της συμπλήρωσης των 100 χρονών, από την ίδρυση και λειτουργία του ΙΣΑ.

Το μήνυμα της σημασίας της άθλησης, στην υγεία των πολιτών έστειλε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργανώθηκε μεταξύ της νεοσύστατης ομάδας Ιατρών-Ποδοσφαιριστών και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (Π.Σ.Α.Π.Π.).

Ο αγώνας που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της συμπλήρωσης των 100 χρονών, από την ίδρυση και λειτουργία του ΙΣΑ, πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, στο γήπεδο Ριζούπολης.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης αφού ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες, αναφέρθηκε στην νεοσύστατη ποδοσφαιρική ομάδα του ΙΣΑ και στις δράσεις του Συλλόγου, για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

«Η τακτική άσκηση έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην μακροζωία και προάγει την ψυχική και σωματική υγεία. Στη σημερινή εκδήλωση ενώθηκε η επιστημονική κοινότητα, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έκαναν τη χώρα μας περήφανη με τις επιτυχίες τους και όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα της υγείας και της άθλησης», τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ.

Η διοργάνωση του αγώνα έγινε με την συνεργασία του Προέδρου της Ελληνικής Αθλητιατρικής εταιρείας  Ξενοφώντα Ρούσση και του διεθνή τερματοφύλακα και νυν Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής Νίκου Σαργκάνη.

Στο τέλος της διοργάνωσης απονεμήθηκαν βραβεία και μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μετάλλια.
Ειδικότερα, απονεμήθηκαν βραβεία στους κάτωθι :

  •  Στον μακροβιότερο Πρόεδρο Ι.Σ.Α. κ. Γ. Πατούλη
  •  Στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του 2004,Πρωταθλήτρια Ευρώπης
  •  Στον ΠΣΑΠΠ
  •  Στον επίτιμο Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ κ. Αντώνη Αντωνιάδη
  •  Στο διεθνή τερματοφύλακα κ. Νίκο Σαργκάνη
  •  Στο ιατρό συγγραφέα-ποδοσφαιριστή κ. Ξεν.Ρούσση
  •  Στον ποδοσφαιριστή- ιατρό κ. Παντελή (Λάκη) Νικολάου
  •  Στον ποδοσφαιριστή ιατρό κ. Φραγκίσκο Σούρπη
Όλο Υγεία

Scroll to Top