Τι άκουσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από τους ασθενείς που περίμεναν στα επείγοντα του Ευαγγελισμού

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης

Την πολύωρη αναμονή των ασθενών στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του Χ πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», που βρίσκεται σε εφημερία.

Συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενείς και συνοδούς και όπως ανέφερε «άκουσα και τα καλά και τα άσχημα από τον κόσμο που περίμενε, ορισμένοι για πολλές ώρες».

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τις επισκέψεις στα νοσοκομεία με στόχο να βρεθούν οι «πιο έξυπνες και εφικτές λύσεις», για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ

«Πραγματοποίησα σήμερα, αιφνιδιαστική επίσκεψη στο τμήμα επειγόντων του ΓΝΑ Ευαγγελισμός, το οποίο βρίσκεται σε εφημερία. Συνομίλησα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς και συνοδούς αυτών. Άκουσα και τα καλά και τα άσχημα από τον κόσμο που περίμενε, ορισμένοι για πολλές ώρες.

Ευχαριστώ πραγματικά το ιατρικό και το νοσηλευτικό αλλά και το διοικητικό προσωπικό του ΕΣΥ για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Ο Διοικητής κ. Γρηγορόπουλος παραμένει ένας από τους πιο άξιους Διοικητές. Θα συνεχίσω με επισκέψεις σε όλα τα Νοσοκομεία για να βρούμε τις πιο έξυπνες και εφικτές λύσεις για να λύσουμε τα προβλήματα των ανθρώπων»

Έφη Φουσέκη
Έφη Φουσέκη

Η Eφη Φουσέκη καλύπτει με εγκυρότητα και συνέπεια το ιατρικό ρεπορτάζ, ως διαπιστευμένος συντάκτης υγείας(Υπουργείο Υγείας). Παρακολουθεί επιστημονικά συνέδρια στη Eλλάδα και στο εξωτερικό, καταγράφει την πολιτική υγείας στη χώρα μας και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ειδησεογραφικά Μέσα (antenna.gr, enikos.gr).

Scroll to Top