Μόνο οι εξαιρετικά έξυπνοι και παρατηρητικοί μπορούν να βρουν τις 3 λέξεις για τη βροχερή μέρα σε 11 δευτερόλεπτα

βροχερή μέρα

Στο σημερινό ενδιαφέρον τεστ IQ πρέπει να βρείτε τις 3 λέξεις που σχετίζονται με τη βροχερή μέρα της εικόνας μέσα σε 11 δευτερόλεπτα.

Αυτά τα τεστ παρατηρητικότητας οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο, μια αναντιστοιχία ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Τεστ IQ: Μόνο ο Σέρλοκ Χολμς μπορεί να βρει την σωστή έξοδο σε 7 δευτερόλεπτα

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε να εντοπίσετε τις 3 λέξεις για τη βροχερή μέρα της εικόνας μέσα σε 11 δευτερόλεπτα;

βροχερή μέρα

Η παραπάνω κοινή εικόνα απεικονίζει μια σκηνή από έναν αστικό δρόμο, όπου οι περαστικοί προσπαθούν να προστατευθούν από τον κακό καιρό με τη βροχή και τον αέρα. Κρατούν ομπρέλες, φορούν γαλότσες και παλτά, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την καταιγίδα που έρχεται.

Κάπου μέσα στα στοιχεία της εικόνας, λοιπόν, υπάρχουν κρυμμένες και τρεις λέξεις που σχετίζονται με τη βροχερή μέρα που παρουσιάζεται. Έχετε 11 δευτερόλεπτα για να τις εντοπίσετε.

Δεν θα είναι εύκολο να το κάνετε με την πρώτη ματιά. Αυτό το απλό τεστ των δεξιοτήτων παρατήρησης σας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσο οξυμένη είναι η παρατηρητικότητα σας.

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!

Ελέγξτε προσεκτικά την εικόνα.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα, ίσως μπορέσετε να τις εντοπίσετε εύκολα.

Ο χρόνος τελειώνει….

Βρήκατε τις τρεις λέξεις;

Βιαστείτε; Ο χρόνος τρέχει.

Και…

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!

Σταματήστε να ψάχνετε τώρα!

Η λύση του τεστ IQ

Ένα τεράστιο μπράβο για τους πιο παρατηρητικούς αναγνώστες που κατάφεραν να εντοπίσουν τις τρεις λέξεις εντός του χρονικού ορίου.

Εσείς έχετε τις καλύτερες δεξιότητες παρατήρησης. Όσοι δεν μπόρεσαν να βρουν την απάντηση μπορούν τώρα να ελέγξουν την παρακάτω λύση.

βροχερή μέρα

Όλο Υγεία

Scroll to Top