Αυτό το συστατικό θα κάνει τον φούρνο σας καινούριο – Κοστίζει λιγότερο από 50 λεπτά!

φούρνο λεμόνι

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα και μοναδικό συστατικό για να καθαρίσετε τον φούρνο σας. Κοστίζει κάτι λιγότερο από 50 λεπτά!

Για τους περισσότερους από εμάς, το καθάρισμα του φούρνου είναι μια από αυτές τις εργασίες που γίνονται όταν κάνουμε γενική. Διαφορετικά, είναι πολύ πιο εύκολο να κλείσουμε την πόρτα και να προσποιηθούμε ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει μέχρι να χρειαστεί να το αντιμετωπίσουμε.

Ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τον καθαρισμό του φούρνου είναι οι σκληρές χημικές ουσίες που απαιτούνται για να απαλλαγούμε από όλα τα καμμένα λίπη, υπολείμματα τροφής, βρωμιάς και λίπους που έχουν κολλήσει στο εσωτερικό. Ορισμένα προϊόντα μπορεί να αφήνουν μια έντονη μυρωδιά στην κουζίνα και, αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στο δέρμα.

Μούχλα: Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη; 3 τρόποι να απαλλαγείτε

Το κόλπο με αυτό το φθηνό συστατικό

Αυτό το κόλπο καθαρίζει τον φούρνο – και τα αποτελέσματα είναι φανταστικά!

    • Βάλτε σε ένα μεταλλικό μπολ γεμάτο με νερό φέτες λεμονιού.
    • Τοποθετήστε το μπολ με τα λεμόνια στο φούρνο και ανάψτε τον, ώστε το μείγμα να ζεσταθεί και να αρχίσει να αχνίζει. Αυτό βοηθά να μαλακώσουν τα λίπη από το εσωτερικό του φούρνου.
    • Αφού αφήσετε τον ατμό να μαλακώσει τη βρωμιά, μουσκεύετε ένα πανί και το χρησιμοποιείτε για να σκουπίσετε μέσα στο φούρνο.
    • Η βρωμιά και το λίπος θα καθαριστούν χωρίς να χρειάζεστε σκληρά προϊόντα ή έντονο τρίψιμο.
@washy_wash #foryou #lifehack #yum ♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Όλο Υγεία

Scroll to Top