Πως να στρώσετε το κρεβάτι σας αν δεν έχετε χρόνο, το απόλυτο tip!

Δυσκολεύεστε πάντα να στρώσετε το σεντόνι σας στο κρεβάτι σας; Κάθε φορά που βάζετε τη μία πλευρά εκεί που πρέπει φεύγει από τη θέση της μόλις αρχίζετε να τοποθετείτε την άλλη μέσα στο στρώμα;  Μήπως σας φαίνεται ότι το βάζετε στραβά και δεν μπορείτε να το ισιώσετε; Λοιπόν, η μητέρα δύο παιδιών Carolina McCauley από το Περτ της Αυστραλίας μοιράζεται ένα tip που μπορεί να διευκολύνει τη ζωή σας. Πρόκειται για έναν πραγματικά εύκολο τρόπο να στρώσετε το κρεβάτι σας.

Πως θα το στρώσετε άψογα

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να βεβαιωθείτε ότι η ετικέτα στο σεντόνι σας, το οποίο επιχειρείτε να στρώσετε ομοιόμορφα στο κρεβάτι βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του κρεβατιού. Αυτή η τακτική θα διασφαλίσει ότι το σεντόνι σας θα ταιριάζει πάντα γύρω από το στρώμα και ότι δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να το στρώσετε ομοιόμορφα.

Η Καρολίνα λέει ότι το μυστικό για ένα τέλεια στρωμένο κρεβάτι, είναι να φροντίζετε να βάζετε την ετικέτα του σεντονιού στην κάτω δεξιά γωνία του. Έτσι, όποτε στρώνετε το κρεβάτι σας, θα πρέπει να αναζητάτε την ετικέτα του σεντονιού.

Στη συνέχεια, ευθυγραμμίστε το σεντόνι έτσι ώστε να ταιριάζει με την κάτω δεξιά γωνία του στρώματος και πιάνετε το σεντόνι με το στρώμα με μια παραμάνα.

Το σεντόνι σας θα ταιριάζει τέλεια και θα δείχνει ατσαλάκωτο. Την επόμενη φορά που θα στρώσετε το κρεβάτι σας, θα φαίνεται σαν να το έχει στρώσει επαγγελματίας! Δείτε το βίντεο το οποίο μας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε:

Όλο Υγεία

Scroll to Top