Τεστ IQ: Μόνο οι εξαιρετικά παρατηρητικοί και εύστροφοι θα βρουν τα δύο μήλα ανάμεσα στα πουλιά σε 10 δευτερόλεπτα

δύο μήλα

Στο σημερινό ενδιαφέρον τεστ IQ πρέπει να βρείτε τα δύο μήλα που κρύβονται ανάμεσα στα κόκκινα πουλιά στη φωτογραφία σε 10 δευτερόλεπτα.

Αυτά τα τεστ παρατηρητικότητας οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο, μια αναντιστοιχία ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Τεστ IQ: Μόνο οι εξαιρετικά ευφυείς άνθρωποι μπορούν να βρουν την κούπα με τη σοκολάτα σε 7 δευτερόλεπτα

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε να βρείτε τα δύο μήλα σε 10 δευτερόλεπτα σε αυτό το τεστ IQ;

δύο μήλα

Η παραπάνω εικόνα δείχνει πολλά κόκκινα πουλάκια με κίτρινο ράμφος να απολαμβάνουν τη φύση. Ωστόσο στην εικόνα υπάρχουν δύο μήλα κάπου κρυμμένα. Μπορείτε να βρείτε που είναι;

Δεν θα είναι εύκολο να τα βρείτε με την πρώτη ματιά.

Αυτό το απλό τεστ των δεξιοτήτων παρατήρησης σας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσο οξυμένη είναι η παρατηρητικότητα σας και η κρίση σας.

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!

Ελέγξτε προσεκτικά την εικόνα.

Βρήκατε την απάντηση;

Ο χρόνος τελειώνει….

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα, ίσως μπορέσετε να τα βρείτε εύκολα.

Βιαστείτε; Ο χρόνος τρέχει.

Και…

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!

Η λύση στο τεστ IQ

Σταματήστε να ψάχνετε τώρα! Ένα τεράστιο μπράβο για τους πιο παρατηρητικούς αναγνώστες που κατάφεραν να βρουν τη λύση εντός του χρονικού ορίου.

Εσείς έχετε τις καλύτερες δεξιότητες παρατήρησης. Όσοι δεν μπόρεσαν να βρουν την απάντηση μπορούν τώρα να ελέγξουν την παρακάτω λύση.

δύο μήλα

Όλο Υγεία

Scroll to Top