Τεστ ΙQ: Θα είστε ιδιοφυΐα αν βρείτε ποια έξοδο πρέπει να επιλέξει ο φυλακισμένος για να αποδράσει

φυλακισμένος

Ένας φυλακισμένος άνδρας που έχει καταδικαστεί άδικα προσπαθεί να δραπετεύσει. Μπροστά του έχει 3 επιλογές. Λύστε αυτό το τεστ IQ διαλέγοντας τη σωστή έξοδο για τον φυλακισμένο.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, στην πρώτη έξοδο υπάρχουν σαν Κέρβεροι δύο θυμωμένα και άγρια σκυλιά. Στη δεύτερη έξοδο, υπάρχει μια βόμβα με το χρονόμετρο να δείχνει ότι θα εκραγεί σε 5 λεπτά και είναι ήδη ενεργοποιημένο. Στην τρίτη έξοδο υπάρχει ένας ένοπλος φρουρός.

Δύσκολη πρόκληση: Βρείτε τη λεοπάρδαλη ανάμεσα στις καμηλοπαρδάλεις σε 11 δευτερόλεπτα – Μπορείτε;

Εσείς ποια έξοδο θα διαλέγατε για να αποδράσετε;

φυλακισμένος

Δείτε την εικόνα πολύ προσεκτικά και εξετάστε τις επιλογές του φυλακισμένου.

Αν τα σκυλιά της πρώτης εικόνας ήταν ήρεμα, θα μπορούσε να διακινδυνεύσει να περάσει ανάμεσά τους. Μήπως μπορεί να απενεργοποιήσει την βόμβα; Ή μήπως μπορεί να «λαδώσει» τον φρουρό για να τον αφήσει να αποδράσει;

Καμία από τις τρεις επιλογές δεν φαίνεται ρεαλιστική. Κι όμως, υπάρχει μια πληροφορία που αναφέρθηκε παραπάνω και μπορεί να σας υποδείξει την απάντηση.

Δείτε προσεκτικά τη φωτογραφία και βρείτε την λύση σε 10 δευτερόλεπτα….

10…

8…

5….

Τελειώνει ο χρόνος…

4….

3….

Τέλος χρόνου! Σταματήστε να ψάχνετε!

Την βρήκατε; Αν ναι συγχαρητήρια είστε ιδιοφυΐα. Αν όχι τσεκάρετε την παρακάτω.

Απάντηση στο τεστ IQ

Ο φυλακισμένος μπορεί να αποδράσει από τη δεύτερη έξοδο όπου βρίσκεται η βόμβα, καθώς αυτή θα εκραγεί σε 5 λεπτά. Μετά την έκρηξη της βόμβας μπροστά από τη δεύτερη είσοδο λοιπόν, ο φυλακισμένος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την πορεία για να ξεφύγει από τα δεσμά του.

φυλακισμένος

Όλο Υγεία

Scroll to Top