Τεστ IQ: Μόνο ο Σέρλοκ Χολμς μπορεί να λύσει αυτό τον γρίφο σε 7 δευτερόλεπτα

γρίφο

Λύστε αυτόν τον δύσκολο γρίφο βρίσκοντας το παιδί της εικόνας που έφυγε κρυφά από το δωμάτιο και επέστρεψε γρήγορα για να μην το καταλάβουν μέσα σε 7 δευτερόλεπτα, και αποδείξτε ότι έχετε τέλεια αντίληψη και υψηλό IQ.

Αυτό δύσκολο τεστ μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας. Δοκιμάστε την νοητική σας οξύτητα και προσπαθήστε να βρείτε το παιδί που έκανε την σκανταλιά σε 7 δευτερόλεπτα ή και σε λιγότερο.

Δοκιμάστε το IQ σας: Μόνο το 2% μπορεί να εντοπίσει το λάθος στην κουζίνα σε 7 δευτερόλεπτα!

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που είναι σε θέση να λύνουν γρίφους γρήγορα και με ακρίβεια τείνουν να έχουν υψηλότερο IQ. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι εικόνες απαιτούν από ένα άτομο να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τις δεξιότητες χωρικής λογικής.

Όλες αυτές οι ασκήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη μνήμη σας και την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε μοτίβα.

Το πιο δύσκολο τεστ IQ: Βρείτε το «σκανταλιάρικο παιδί» σε 7 δευτερόλεπτα

Αυτή η εικόνα δείχνει πέντε παιδιά να κοιμούνται στα κρεβάτια τους το βράδυ. Όλα μοιάζουν φυσιολογικά, ωστόσο κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει σε ένα από τα πρόσωπα. Έτοιμοι να λύσετε τον γρίφο; Πάμε!

Υπάρχουν 5 παιδιά στο δωμάτιο της Kim. Η μαμά της Kim άκουσε έναν θόρυβο από το δωμάτιο, αλλά νόμιζε ότι απλώς ονειρευόταν. Μόλις 10 λεπτά αργότερα, η ίδια φωνή ήχησε και πάλι και μόλις η μαμά τηςKim μπήκε στο δωμάτιο, είδε το παράθυρο ανοιχτό. Όλα τα παιδιά ήταν στα κρεβάτια τους, αλλά κάποιο από τα 5 πρέπει να έφυγε κρυφά από το δωμάτιο και να επέστρεψε γρήγορα για να μην το καταλάβουν.

Ερώτηση: Ποιο ήταν;

γρίφο

Εξετάστε προσεκτικά την εικόνα για να το βρείτε και τεστάρετε την όρασή σας και τις δεξιότητες παρατήρησης. Θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας, γιατί ο εγκέφαλός σας πρέπει να εργαστεί σκληρά για να επεξεργαστεί τις πληροφορίες και να κατανοήσει αυτό που βλέπει.

Η λύση του γρίφου

Το παιδί που φαίνεται πως έφυγε από το δωμάτιο και γύρισε βιαστικά για να μην καταλάβουν την σκανταλιά του είναι πιθανότατα το κορίτσι στο πρώτο κρεβάτι αριστερά της φωτογραφίας. Κι αυτό γιατί φορά τα παπούτσια του, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιδιά.

Όλο Υγεία

Scroll to Top