Τεστ παρατηρητικότητας: Έχετε τα μάτια γερακιού εάν βρείτε την καρδιά στους ελέφαντες σε 13 δευτερόλεπτα

ελέφαντες

Ένα τεστ παρατηρητικότητας είναι διαδικασία που προκαλεί τις γνωστικές και οπτικές σας δεξιότητες. Στο σημερινό, πρέπει να βρείτε την καρδιά που κρύβεται σε αυτό το κοπάδι από ελέφαντες σε 13 δευτερόλεπτα.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι η επίλυση τους ενισχύει τις ικανότητες λήψης αποφάσεων και ενισχύει τη γνωστική σκέψη. Οι ειδικοί προτείνουν ότι το να εντοπίσετε την καρδιά μέσα σε αυτό το κοπάδι από ελέφαντες μέσα σε 13 δευτερόλεπτα υποδηλώνει εξαιρετικές δεξιότητες εντοπισμού και προσοχής στη λεπτομέρεια.

Τεστ IQ: Μόνο οι εξαιρετικά οξυδερκείς μπορούν να βρουν το λάθος στην εικόνα σε 11”

Αυτό το brain teaser θα δοκιμάσει την παρατηρητικότητα σας με μια εικόνα που περιλαμβάνει πολλά και πολύχρωμα ελεφαντάκια. Η εργασία που σας αναθέτουμε είναι να εντοπίσετε την καρδιά που σχηματίζεται κάπου πάνω ή ανάμεσά τους σε λιγότερο από 13 δευτερόλεπτα.

Βρείτε την καρδιά στους ελέφαντες σε 13 δευτερόλεπτα

ελέφαντες

Μην ανησυχείτε, θα μπορείτε να εντοπίσετε την καρδιά, παρόλο που τα ελεφαντάκια μοιάζουν πολύ. Παρά τα διαφορετικά τους χρώματα και στοιχεία, ένα από αυτά έχει ένα χαρακτηριστικό σημείο πάνω του, μια καρδιά.

Τα τεστ παρατηρητικότητας στοχεύουν στην αξιολόγηση των γνωστικών ικανοτήτων, και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Αρχικά, η εικόνα παρουσιάζει μεγάλες σειρές πανομοιότυπων οχημάτων, αλλά ένα αυτοκίνητο με σοβαρό ελάττωμα κρύβεται ανάμεσά τους. Μπορείτε να το βρείτε; Είστε έτοιμοι; Έχετε 13 δευτερόλεπτα… Έτοιμοι; Πάμε!

13…

10…

9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 και 1!

Στοπ ο χρόνος!

Η λύση στο τεστ παρατηρητικότητας

Βρήκατε την καρδιά; Αν ναι, συγχαρητήρια! Έχεις πραγματικά μάτια γερακιού.

Εάν όχι, μην ανησυχείτε. Έχουμε τη λύση για εσάς: Εστιάστε στην πάνω αριστερή πλευρά της εικόνας και θα δείτε την καρδιά πάνω στο ροζ ελεφαντάκι:

ελέφαντες

Όλο Υγεία

Scroll to Top