Τεστ οπτικού IQ: Μόνο το 1% μπορεί να εντοπίσει τη φάλαινα μπελούγκα σε 7 δευτερόλεπτα!

φάλαινα μπελούγκα

Τα άτομα με υψηλή νοημοσύνη μπορούν να λύσουν αυτό το τεστ. Μόνο το 1% μπορεί να εντοπίσει τα φάλαινα μπελούγκα στην εικόνα σε 7 δευτερόλεπτα.

Σε αυτή την εικόνα, βλέπετε πολλές μικρές και μεγάλες φάλαινες, φώκιες και άλλα πλάσματα της θάλασσας. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα θαλάσσια είδη όμως, κρύβεται -πολύ καλά- και φάλαινα μπελούγκα!

Έχει υποστηριχθεί ότι μόνο το 1% των ανθρώπων μπορεί να βρει τη φάλαινα μπελούγκα που κρύβεται στην φωτογραφία μέσα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Πολύ δύσκολο τεστ: Μόνο το 1% μπορεί να εντοπίσει το γλειφιτζούρι σε 8 δευτερόλεπτα!

Αυτή η εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης είναι απλώς ένας άλλος διασκεδαστικός τρόπος για να δοκιμάσετε το IQ σας.

Ωστόσο, η υλοποίηση ενός πραγματικού τεστ IQ είναι ένας καλός τρόπος για να γνωρίζετε το επίπεδο IQ σας. Οι μελέτες αποκαλύπτουν ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι επίσης ένα μέρος του πεδίου της ψυχανάλυσης που ρίχνει φως στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα.

Βρείτε τη φάλαινα μπελούγκα σε 7 δευτερόλεπτα

Ένας φυσιολογικός ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να κοιτάξει διαφορετικά πράγματα ή εικόνες διαμορφώνοντας μια διαφορετική αντίληψη από κάθε γωνία. Μια τέτοια έξυπνη απεικόνιση φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Η φάλαινα μπελούγκα έχει το χαρακτηριστικό λευκό χρώμα. Μπορείτε να τη βρείτε;

φάλαινα μπελούγκα

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε αυτήν την εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης και προσπαθήστε να εντοπίσετε τη φάλαινα που ζητάμε.

Εντοπίσατε τη φάλαινα μπελούγκα σε 7 δευτερόλεπτα;

Μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο να την βρείτε, αλλά με μια καλύτερη παρατήρηση, θα δείτε ότι είναι κρυμμένη στο κεντρικό μέρος της εικόνας.

Για την ευκολία σας, έχουμε επισημάνει το σημείο που κρύβεται στην παρακάτω εικόνα:

φάλαινα μπελούγκα

Όλο Υγεία

Scroll to Top