Άνδρας έκανε την πιο δημοφιλή πλαστική του 2024 και βγαίνει περισσότερα ραντεβού από ποτέ

πλαστική διπλοσάγονο

Ο Τιμ Μόρις δεν μπορούσε να βγει ραντεβού για πάνω από μια δεκαετία, καθώς το διπλοσάγονο που είχε τον έκανε να αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα. Μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής τον έκανε να νιώθει ξανά αυτοπεποίθηση.

Ο 38χρονος, από το Ντάλας του Τέξας, είπε ότι το λίπος άρχισε να συσσωρεύεται γύρω από το λαιμό του στην ηλικία των 20 ετών, παρά το γεγονός ότι ήταν εξαιρετικά δραστήριος δρομέας, πεζοπόρος και ποδοσφαιριστής. Στην κορύφωση της ανασφάλειας που του προκαλούσε το διπλοσάγονο άφησε ακόμη και ένα μούσι μέχρι το στήθος, κάτι που όπως είπε τον έκανε «να μοιάζει με… βάτραχο».

Αλλά η ζωή του άλλαξε τρομερά μετά την αφαίρεση του λίπους από το λαιμό του και την προσθήκη του στο σαγόνι με στόχο να κάνει τη δομή του προσώπου του πιο καθορισμένη. Οι πλαστικοί χειρουργοί προβλέπουν ότι η διαδικασία -που στην Αμερική κοστίζει 5.000 δολάρια και διαρκεί λιγότερο από μία ώρα- θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις στην πλαστική χειρουργική μεταξύ των ανδρών φέτος.

Ο 38χρονος είχε δοκιμάσει φυσικές λύσεις για να αντιμετωπίσει το διπλοσάγονο αλλά χωρίς επιτυχία

Με εναλλακτικές λύσεις -όπως η απώλεια βάρους και η άσκηση να έχουν αποτύχει– ο Τιμ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα δηλώνει ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα.

πλαστική διπλοσάγονο
Φωτογραφία: Δρ. Raja Mojan

Ο άνδρας, που δεν έδωσε το πραγματικό του όνομα, είπε στην Daily Mail ότι η χειρουργική επέμβαση έφερε επανάσταση στην αυτοπεποίθησή του και στην ερωτική του ζωή. Τώρα βγαίνει ραντεβού περίπου κάθε εβδομάδα, ενώ προηγουμένως μετά βίας πήγαινε σε ένα το μήνα. Δεν έχει βρει ακόμη κάποια σταθερή σχέση, αλλά παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον.

«Πριν από το χειρουργείο, όταν είδα τον εαυτό μου να μιλάει σε ένα βίντεο, σκέφτηκα ότι το διπλοσάγονο με έκανε να μοιάζω με βάτραχο. Αλλά τώρα μάλλον μοιάζω περισσότερο με ηθοποιό του κινηματογράφου. Φαίνεται ότι κάθε ηθοποιός έχει ένα καταπληκτικό σαγόνι και τώρα είναι και το δικό μου έτσι. Λατρεύω τον νέο μου λαιμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 38χρονος.

«Πήγε πολύ καλύτερα από όσο νόμιζα. Τώρα κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου αρέσει -είναι μια αλλαγή», πρόσθεσε.

Πώς έγινε η επέμβαση

Ο Τιμ έκανε τη χειρουργική επέμβαση με τον Δρ. Raja Mohan στο Τέξας, με τη διαδικασία να περιλαμβάνει την αφαίρεση των λιποκυττάρων κάτω από το πηγούνι. Ο χειρουργός έσφιξε επίσης τον κύριο μυ κάτω από το πηγούνι του -που ονομάζεται πλάτυσμα- χρησιμοποιώντας ράμματα.

πλαστική διπλοσάγονο
Φωτογραφία: Daily Mail

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα και χρειάστηκε μόλις μία ώρα για να ολοκληρωθεί, με τον Τιμ να μπορεί να πάει σπίτι και να δουλεύει για έξι ώρες μετά.

Η πρώτη επαφή του άνδρα με την ιατρική του ομάδα έγινε στις αρχές του 2023 προτού πραγματοποιηθεί η επέμβαση. Οι γιατροί είπαν ότι είχε πτώση του πηγουνιού, κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους και μπορεί να προκληθεί από απώλεια ελαστικότητας στο δέρμα, γήρανση, κακή στάση του σώματος και αύξηση βάρους μεταξύ άλλων παραγόντων.

Ο Δρ. Mohan είπε ότι συνήθως βλέπει άνδρες ηλικίας 20, 30 και 40 ετών να επιζητούν τη διαδικασία καθώς ενοχλούνται από το διπλοσάγονο και προέβλεψε ότι αυτή θα μπορούσε να είναι μια αναδυόμενη νέα τάση για τους άνδρες το 2024.

πλαστική διπλοσάγονο
Φωτογραφία: Daily Mail

«Παραδοσιακά, πιστεύουμε ότι οι ασθενείς που έρχονται για ανύψωση λαιμού είναι γυναίκες. Αλλά έχουμε αρκετό αριθμό ανδρών ασθενών και νομίζω ότι γίνεται πιο συνηθισμένο μεταξύ των ανδρών. Οι άντρες θέλουν να φαίνονται νεότεροι και να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Βλέπω όλο και περισσότερους να έρχονται στην κλινική μου με ανησυχίες για το λαιμό τους», κατέληξε ο γιατρός.

Όλο Υγεία

Scroll to Top