Μια μαμά δείχνει περήφανα την εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της μετά τη γέννα – Η συγκινητική αντίδραση της κόρης της

μαμά infulencer

Μια μαμά που ακολουθεί έναν fitness και lifestyle τρόπο ζωής αποκάλυψε την συγκινητική αντίδραση της κόρης της στη μεταμόρφωση του σώματός της μετά τον τοκετό καθώς μοιράστηκε ενθαρρυντικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της προς την απώλεια βάρους.

Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μια μαμά, που ήταν τόσο ευχαριστημένη με την πρόοδό της στην απώλεια βάρους σε σχέση με το σώμα της αμέσως μετά το τέλος της εγκυμοσύνης, ήθελε να επιδείξει τα εκπληκτικά της αποτελέσματα.

Φωτογραφία: Instagram/emilyskyefit

Η μαμά και fitness influencer Έμιλι Σκάι είναι εντυπωσιακή, αφού αποκάλυψε το σούπερ fit σώμα της μετά την απόκτηση της κόρης της.

Έχει συγκεντρώσει περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χάρη στις ειλικρινείς και ρεαλιστικές προπονήσεις φυσικής κατάστασης και τον τρόπο ζωής της. Ωστόσο, ήταν η αντίδραση της κόρης της που προσέλκυσε και συγκίνησε τους φανατικούς της γυμναστικής.

μαμά
Φωτογραφία: Instagram/emilyskyefit

Η εντυπωσιακή αλλαγή από «πριν» στο μετά» της μαμάς

Η ίδια παραδέχτηκε ότι ήθελε να «δείχνει στα καλύτερά της» μετά την απόκτηση του μωρού της και μοιράστηκε το ταξίδι της για την απώλεια βάρους με τους θαυμαστές της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Skye (@emilyskyefit)

Στον λογαριασμό της στο Instagram ανήρτησε δύο στιγμιότυπα, το ένα από το σώμα της τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό και το άλλο ένα χρόνο μετά τον τοκετό, είναι ξεκάθαρο ότι έχει εργαστεί σκληρά για να βελτιώσει τη σιλουέτα της. Στη συνέχεια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το σώμα της έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό σε σύγκριση με 3,5 χρόνια μετά τον τοκετό, δείχνοντας πόσο πιο μακριά έχει προχωρήσει.

Επιδεικνύοντας περήφανα το καλλίγραμμο σώμα της, η Έμιλι έγραψε: «Στη σύγκριση του ενός έτους μετά τον τοκετό μέχρι τώρα, οι αλλαγές μπορεί να μην είναι τόσο εμφανείς οπτικά, αλλά σίγουρα γίνονται αισθητές. Αυτήν τη στιγμή, είμαι πολύ πιο δυνατή και fit από ό,τι ήμουν ένα χρόνο μετά τον τοκετό».

«Ο απώτερος στόχος μου είναι πάντα να διατηρώ τη δύναμή μου και να νιώθω ότι βρίσκομαι στην καλύτερή μου κατάσταση. Ενώ έφτιαχνα αυτές τις φωτογραφίες, η κόρη μου τις παρατηρούσε και μου είπε “Ήσουν και τότε όμορφη μαμά”. Το σχόλιό της μου έφερε δάκρυα. Της εξήγησα ότι δεν έχει να κάνει με τη φυσική ομορφιά, αλλά με το πώς νιώθω και νιώθω καλύτερα όταν είμαι σε φόρμα και δυνατή», πρόσθεσε η fitness influencer.

μαμά
Φωτογραφία: Instagram/emilyskyefit

Ο κόσμος λάτρεψε την ειλικρινή της απάντηση και ένας θαυμαστής έγραψε: «Είσαι έμπνευση, όχι (μόνο) επειδή είσαι σε φόρμα, αλλά επειδή μου φαίνεται ότι πάντα φερόσουν καλά στο σώμα σου και του έδινες χώρο και του επέτρεπες να αλλάζει σε διαφορετικό σχήμα και μέγεθος, δίνοντάς του πάντα αγάπη».

Όλο Υγεία

Scroll to Top