Ελλείψεις φαρμάκων: Στα άκρα η κόντρα Φαρμακαποθηκαρίων και Φαρμακοποιών

φαρμάκου, εξαγωγές φαρμάκων

Μήνυση υπέβαλε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων Θ. Σκυλακάκης, κατά του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Α. Βαλτά, με αφορμή τις ελλείψεις φαρμάκων.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων (ΠΣΦ) Θεόδωρος Σκυλακάκης υπέβαλε σήμερα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), Απόστολου Βαλτά και έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες αναφορικά με τις τελευταίες δημοσιευθείσες στο διαδίκτυο δηλώσεις του.

«Όταν αντί να αντιμάχονται με επιχειρήματα σε θεσμικό επίπεδο, επιλέγουν να πλήττουν την προσωπική τιμή, αξιοπρέπεια και υπόληψη των θεσμικών μας προσώπων, δημιουργώντας κίβδηλη εικόνα για αυτά και θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια εικόνα τους για ιδιοτελείς σκοπούς, τότε τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη», αναφέρει ο ΠΣΦ.

Απάντηση ΠΦΣ: «Οι μηνύσεις δεν μας πτοούν»

Άμεση ήταν η απάντηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου προς τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκάριων, Θ. Σκυλακάκη.

«Οι μηνύσεις του κυρίου Σκυλακάκη και οι εκφοβισμοί του προς τον πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, δεν μας πτοούν. Αντιθέτως, τον ευχαριστούμε για τη μήνυση, καθώς η αλήθεια θα λάμψει και στα δικαστήρια. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας προκειμένου το φάρμακο να φτάνει απρόσκοπτα στα χέρια του Έλληνα ασθενή», αναφέρει ο ΠΦΣ.

Όλο Υγεία

Scroll to Top