«Πρόσθεσα 400 θερμίδες στη διατροφή μου και άλλαξα εντελώς το σώμα μου» – Εκπληκτική μεταμόρφωση 22χρονης

θερμίδες

Το φαγητό και οι θερμίδες του είναι το καλύτερο καύσιμο και μια γυναίκα έχει θέσει ως αποστολή της να το αποδείξει. Η 22χρονη Lizzy High, από το Βόρειο Λονδίνο, που είναι γνωστή ως Liz Bites Back στους 419.000 ακολούθους της στο Instagram, μοιράστηκε μια σημαντική συμβουλή.

Η σταρ του fitness θέλει ο κόσμος να ξέρει ότι δεν χρειάζεται να τρώτε λιγότερο για να τονωθείτε. Μάλιστα, η προσθήκη 400 θερμίδων στη διατροφή της έκανε θαύματα για το σώμα της.

Η Lizzy είπε ότι η αύξηση των θερμίδων δεν σημαίνει ότι θα αποκτήσετε περισσότερο λίπος. Ούτε θα καταστρέψετε την πρόοδό σας, ούτε θα πάτε πίσω, αρκεί να το κάνετε με τον σωστό τρόπο.

Πώς οι περισσότερες θερμίδες βοήθησαν την Lizzy να μεταμορφώσει το σώμα της

Για να αποδείξει την άποψη της, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της για να δείξει πώς κατάφερε να μεταμορφώσει το σώμα της τρώγοντας περισσότερο.

Η Lizzy τόνωσε και σμίλεψε το σκελετό της αυξάνοντας τις θερμίδες της, καθώς αυτό της έδινε περισσότερη ενέργεια για γυμναστική και τη βοήθησε να χτίσει μύες. Σημείωσε, μάλιστα, ότι αν ακολουθήσουν κάποιους απλούς κανόνες, και άλλοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Γράφοντας στο Instagram, είπε: «Μόνο αν έχετε πλεόνασμα θερμίδων (τρώγοντας πάνω από τις θερμίδες συντήρησής σας), τότε θα πάρετε λίπος. Αντίθετα, μετά την απώλεια λίπους, είναι απαραίτητο να επαναφέρετε το φαγητό σας στη συντήρηση».

«Έτσι αυτό που προτείνω να κάνετε είναι μια αντίστροφη δίαιτα, όπως έκανα εγώ. Σε αυτή την περίπτωση αυξάνετε αργά τις θερμίδες σας κάθε εβδομάδα για να περιορίσετε την αύξηση του λίπους, αλλά θα έχετε περισσότερη ενέργεια, θα μειωθεί η πείνα, θα μπορείτε να διατηρήσετε σωματική διάπλαση, θα νιώσεις πιο δυνατοί», πρόσθεσε.

Από τότε που μοιράστηκε τη δημοσίευση, αρκετοί άνθρωποι της έχουν κάνει like και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να τη σχολιάσουν. Οι άνθρωποι είπαν ότι φαινόταν υπέροχη και την ευχαρίστησαν που συνέχισε να μοιράζεται τέτοιες χρήσιμες συμβουλές.

Η συμβουλή της για το χτίσιμο των μυών

Επιπλέον, νωρίτερα αυτό το μήνα, η Lizzy μοιράστηκε τα μυστικά για την απώλεια λίπους ενώ χτίζει μύες. Εκείνη την εποχή, δημοσίευσε μια φωτογραφία πριν και μετά στο Instagram για να δείξει πώς οι απλές αλλαγές μπορούν να μεταμορφώσουν το σώμα σας.

Ενώ φαινόταν υπέροχη και στις δύο εικόνες, είναι ξεκάθαρο ότι η σωματική της διάπλαση είναι πλέον πιο μυώδης και όλα αυτά χάρη σε μερικές αλλαγές. Σύμφωνα με την ίδια, η επιτυχία έρχεται με το να ακολουθείς ένα δομημένο σχέδιο και να έχεις με έλλειμμα θερμίδων για απώλεια λίπους ή συντήρηση, αν θέλεις να χτίσεις μύες.

Είπε επίσης ότι είναι ζωτικής σημασίας η κατανάλωση μιας δίαιτας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Σύμφωνα με τη Lizzy, λοιπόν, άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι περιλαμβάνουν:

  • Ακολουθήστε ένα καλά δομημένο πλάνο προπόνησης. Δεν θα δείτε πρόοδο αν κάνετε τυχαίες ασκήσεις.
  • Φροντίστε να εστιάσετε στη φόρμα και στη συνέχεια στην προοδευτική υπερφόρτωση.
  • Προπονηθείτε σχεδόν μέχρι να καταρρεύσετε στις περισσότερες ασκήσεις.
  • Επικεντρωθείτε στην αύξηση της ενεργειακής σας δαπάνης. Δεν χρειάζεται να γίνετε «σκλάβοι» στον διάδρομο, αλλά π.χ. 4×15 λεπτά περπάτημα με κλίση και να έχετε έναν στόχο βημάτων.
  • Βεβαιωθείτε ότι τρώτε αρκετή πρωτεΐνη. Χωρίς αυτή το σώμα σας δεν θα ανακάμψει και επομένως δεν θα αναπτύξετε τους μύες σας.
Μαριάννα Σπανού

Η Μαριάννα Σπανού έχει συνεργαστεί με έντυπα και διαδικτυακά μέσα ποικίλης θεματολογίας, όπως iefimerida.gr, ygeiamou.gr, 4green.gr, autotriti-touring.gr, αποκτώντας εμπειρία σε πολλές πτυχές της δημοσιογραφίας. Πιστεύει ότι κάνοντας σωστά αυτό το επάγγελμα, έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικό εργαλείο για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

Scroll to Top