Μία 39χρονη δηλώνει ότι δεν θα κάνει ποτέ ξανά σεξ – Πώς η αποχή την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

αποχή

Το μυστικό για την καλή γήρανση αναζητείται από όλους, αλλά μια γυναίκα λέει ότι η αποχή από το σεξ είναι το μαγικό συστατικό για τη νεανική της λάμψη.

Η 39χρονη Ρέιτσελ Γουίτινγκ έχει γυρίσει την πλάτη της στην οικειότητα κάτω από τα σεντόνια και επιμένει αυτό ότι την κάνει να δείχνει και να νιώθει δέκα χρόνια νεότερη. Η μητέρα δύο παιδιών αποφάσισε να εγκαταλείψει το σεξ και τις σχέσεις τον Σεπτέμβριο του 2022 και τώρα αποκαλύπτει ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, καθώς η απόφαση ανέστρεψε τη διαδικασία γήρανσης.

Η Ρέιτσελ, από το Κάρντιφ της Ουαλίας, αποκάλυψε με ειλικρίνεια ότι υπέφερε από τραύματα στη ζωή της -μεταξύ των οποίων και ότι έχασε τον σύζυγό της το 2011 και στη συνέχεια την αδερφή της το 2022, από αυτοκτονία.

Πειθαρχία στις σεξουαλικές επιθυμίες και αποχή από το σεξ

Εξηγεί λοιπόν ότι έχει μάθει να πειθαρχεί τον εαυτό της στο ταξίδι που έχει επιλέξει να ακολουθήσει και δεν έχει πλέον σεξουαλικές επιθυμίες χάρη στο ότι έχει γίνει πιο πνευματική και αφυπνισμένη. Νιώθει σαν να έχει αποκτήσει μια νέα ξεκάθαρη προοπτική για τη ζωή και λέει ότι θα μείνει χωρίς σεξ για πάντα.

αποχή
Πηγή φωτογραφίας: rachelmarie_lifecoach

«Θα παραμείνω χωρίς σεξ μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω με την ειρήνη, την ευτυχία και τη διαύγεια που θα έχω κερδίσει», εξήγησε η Ρέιτσελ στο TikTok και πρόσθεσε: «Έχω ανακαλύψει επίσης ότι άρχισα να δείχνω και να νιώθω δέκα χρόνια νεότερη. Σίγουρα έχει αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης για μένα. Δεν νιώθω ποτέ μοναχική, παρόλο που οι άνθρωποι υποθέτουν συνεχώς ότι θα ήμουν».

Αφού χώρισε έπειτα από μια τριετή σχέση και ξεκίνησε ένα ταξίδι θεραπείας, η Ρέιτσελ ορκίστηκε ότι δεν θα έκανε ποτέ ξανά σεξ ή άλλη σχέση σε μια προσπάθεια να θεραπεύσει πραγματικά τον εαυτό της. Η ζωή της έχει αλλάξει άρδην και δηλώνει πως ποτέ δεν υπήρξε πιο ευτυχισμένη.

Δεν χρειάζεται κανέναν για στήριγμα ή πόνο

Η Ρέιτσελ, η οποία τώρα εργάζεται ως προπονήτρια αποκατάστασης σχέσεων και κακοποίησης, σημείωσε: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να είμαι μόνη ή να έχω έναν σύντροφο, αλλά ισχύει το εντελώς αντίθετο γιατί δεν ανταλλάσσω την ενέργειά μου με άλλο άτομο. Δεν αισθάνομαι συνδεδεμένη με οποιονδήποτε μπορεί να καταλήξει να με πληγώσει και να μου προκαλέσει άγχος, στρες και κατάθλιψη».

Όπως εξήγησε, δεν έχουν όλοι την ίδια ηθική πυξίδα, γι’αυτό και έχει επιλέξει να μην χρησιμοποιεί συντρόφους για να καλύψει τις πληγές της από τραύματα του παρελθόντος. Είναι ικανοποιημένη με τη ζωή της με τα χόμπι, τις περιπέτειες, ακόμη και την καθημερινότητά της.

«Φεύγοντας από τη σχέση μου, δεν ήθελα να επιστρέψω στις γνωριμίες και να αρχίσω μια άλλη σχέση ελπίζοντας ότι την επόμενη φορά θα τα καταφέρω καλύτερα», ανέφερε η 39χρονη και συμπλήρωσε:

«Ήθελα να πορευτώ μόνη και να παραμείνω έτσι. Δεν επικεντρώνομαι στο να βρω σύντροφο ή σχέση και να προσπαθήσω να το κάνω να λειτουργήσει. Επικεντρώνομαι στον εαυτό μου και αυτό μου φέρνει αυτοεκτίμηση, αυτοσεβασμό, αυτοπεποίθηση αλλά όχι αλαζονεία. Αντίθετα, σαφήνεια και μια νέα προοπτική για τη ζωή».

Πώς κατάφερε να δείχνει νεότερη

Αποκαλύπτοντας πώς η αλλαγή του τρόπου ζωής την έκανε να νιώθει πιο νέα, η Ρέιτσελ εξήγησε: «Ως μπόνους σε όλα αυτά, τώρα δείχνω νεότερη. Θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι έχω λιγότερο άγχος στη ζωή μου. Οι άνθρωποι σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν ότι είμαι 39 και έχω μια κόρη 21 ετών και ο γιος μου 14. Νομίζουν ότι είμαι 29 ετών».

«Είμαι πολύ ανοιχτή και διαφανής σχετικά με την αποχή από το σεξ και θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε. Μερικές φορές προτείνω πρώτα αποχή και μετά να δούμε πώς θα πάει. Είναι η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ», καταλήγει.

Η Ρέιτσελ λέει ότι η εγκατάλειψη των σχέσεων την έχει κάνει να νιώθει απελευθερωμένη, σίγουρη και ενδυναμωμένη ως γυναίκα και ότι τα επίπεδα ενέργειάς της είναι εξαιρετικά υψηλά.

Αφού έφτασε σε ένα σημείο στη ζωή της όπου ήξερε ότι ήταν καλύτερο να παραμείνει χωρίς σεξ, τώρα εστιάζει στο να αγαπά τον εαυτό της και να μην χρειάζεται να βασίζεται σε κανέναν άλλον για την ευτυχία της.

Όλο Υγεία

Scroll to Top