Μαρτυρία: «Ανακάλυψα το “θηλυκό βιάγκρα” στα 40 μου και τώρα κάνω σεξ σαν να είμαι ξανά 20»

θηλυκό βιάγκρα

Η Roxanne Merchant, από το Λιντς, άρχισε να μισεί το σεξ μετά από τα συμπτώματα της περιεμμηνόπαυσης. Απελπισμένη για μια απάντηση, η 44χρονη Merchant, αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στο «O-Shot», το οποίο πλέον αποκαλεί «θηλυκό βιάγκρα».

Πρόκειται μια νέα, μη επεμβατική μέθοδο μέσω της οποίας εγχέονται αυτόλογα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια στον κόλπο της γυναίκας αποσκοπώντας στην αναζωογόνηση του και στην αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης.

Η γυναίκα παρατήρησε βελτίωση μετά από μία μόνο λήψη. «Κάνω ξανά σεξ σαν να είμαι 20 ετών και πρέπει να πάρω ανάσα μετά από οργασμούς. Ακόμα και ο σύντροφός μου ήταν εντυπωσιασμένος. Πριν από αυτό, κάθε φορά που έκανα σεξ έπρεπε να χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο λιπαντικό», περιγράφει η ίδια στη Daily Mail και συνεχίζει:

«Είχα χρησιμοποιήσει διάφορες άλλες μεθόδους στο παρελθόν, αλλά τα έκαναν όλα χειρότερα. Έφτασα στο στάδιο όπου έπρεπε να φορέσω πάνες για ηλικιωμένους, ώστε να μην έχω τόσο ερεθισμό και πόνο, αλλά ακόμα και τότε παρατηρούσα μικρές γρατσουνιές ή σκισίματα στην περιοχή λόγω της ξηρότητας».

Η διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε η 44χρονη για τη θεραπεία

Η Merchant ανακάλυψε το «O-Shot» αφού έψαξε για θεραπείες για την περιεμμηνόπαυση και γνώριζε μερικούς φίλους που είχαν υποβληθεί στη διαδικασία στις ΗΠΑ. Τελικά βρήκε τη Δρ. Farzana Khan του RegenLab, η οποία ήταν η μόνη γιατρός στη βόρεια Αγγλία που πρόσφερε τη θεραπεία.

«Ήμουν λίγο νευρική στην αρχή γιατί δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά το πρώτο μέρος της θεραπείας ήταν μια συζήτηση ακριβώς για αυτό», εξηγεί η 44χρονη γυναίκα. Ισχυρίζεται επίσης ότι η θεραπεία ήταν ανώδυνη χωρίς καν ήπια ενόχληση και δεν χρειάστηκε χρόνος ανάρρωσης στη συνέχεια.

«Μου συνέστησαν ένα κύκλο τριών θεραπειών και τώρα η αίσθηση και η ενυδάτωση είναι απλά εκπληκτικά. Άλλαξε πραγματικά τη ζωή μου. Είναι σαν τη γυναικεία εκδοχή του βιάγκρα», περιγράφει χαρακτηριστικά η Merchant και προσθέτει:

«Οι γυναίκες δεν πρέπει να υποφέρουν σιωπηλά ή να χρησιμοποιούν πράγματα όπως λιπαντικό εφόσον ξέρουμε ότι είναι κολλώδες και απλώς αυξάνει το πρόβλημα. Η αυτοπεποίθησή μου πλέον είναι στα ύψη γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το πώς θα νιώσω μετά το σεξ ή να τρέχω στο μπάνιο για να κάνω ντους. Δεν μπόρεσα ποτέ να έχω οργασμό μέσω του σημείου G, αλλά το βιώνω τώρα».

θηλυκό βιάγκρα
Φωτογραφία: Roxanne Merchant/RegenLab

Αλλά δεν είναι μόνο η σεξουαλική της ζωή που έχει αλλάξει μετά από τη θεραπεία, αλλά και η εμφάνιση του κόλπου της. «Φαίνεται πιο ανανεωμένος και νεανικός», κατέληξε.

Πώς λειτουργεί και πού προσφέρεται η θεραπεία

Οι ενέσεις είναι πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια (PRP). Το πλάσμα ονομάζεται «υγρός χρυσός» για το κιτρινωπό του χρώμα και τη σειρά των πλεονεκτημάτων του. Τα αιμοπετάλια, εν τω μεταξύ, είναι ένας τύπος κυττάρων αίματος ζωτικής σημασίας για την επούλωση. Μια παρόμοια θεραπεία -για την εξάλειψη των ρυτίδων στο πρόσωπο- έγινε δημοφιλής από άτομα όπως η Kim Kardashian και η Gwyneth Paltrow.

Στη Βρετανία προσφέρονται ήδη ενέσεις PRP σε ασθενείς με τραυματισμένα γόνατα ή τένοντες για την τόνωση της διαδικασίας επούλωσης. Αλλά στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πλέον και ως ενισχυτικό της λίμπιντο. Λέγεται ότι ενισχύουν την αίσθηση, συσφίγγει την κολπική χαλάρωση και βοηθά τις γυναίκες να βιώσουν εντυπωσιακούς οργασμούς.

Οι κλινικές ισχυρίζονται επίσης ότι διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, η φυσική μείωση του οποίου μπορεί να οδηγήσει σε αίσθημα καύσου, αιμορραγία και πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας πριν καταφύγετε σε οποιαδήποτε τέτοια επιλογή.

Όλο Υγεία

Scroll to Top