Ένα πολύ δύσκολο τεστ για δυνατούς λύτες: Μπορείτε να βρείτε τη σωστή απάντηση σε 30 δευτερόλεπτα;

τεστ

Ήρθε η ώρα να ελέγξετε το μυαλό σας με τεστ και γρίφους που απαιτούν να ακονίσετε το μυαλό σας. Μην υποτιμάτε την πρόκληση γιατί αυτά τα προβλήματα μπορεί να μην είναι τόσο απλά όσο νομίζετε. Το καλύτερο όμως είναι ότι είναι και διασκεδαστικά.

Αυτά τα τεστ IQ οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο, μια αναντιστοιχία ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να εντοπίσετε το περίεργο στοιχείο στην εικόνα σε 10 δευτερόλεπτα;

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε να βρείτε πόσο ζυγίζουν συνολικά;

τεστ

Σε αυτό το τεστ IQ καλείστε να βγάλετε το άθροισμα του βάρους των ζώων στην τελευταία εικόνα, με βάση τα αθροίσματα που δίνονται στις 3 προηγούμενες.

Αν καταλάβετε πόσα κιλά ζυγίζει το κάθε ζώο, τότε η απάντηση θα σας βγει με ευκολία.

Για να απαντήσετε σωστά όμως, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τα αθροίσματα και να βρείτε το σωστό βάρος για το κάθε ζώο.

Είστε έτοιμοι;

Πόσα κιλά ζυγίζει λοιπόν ο σκύλος; Πόσα η γάτα και πόσα το ποντίκι;

Βρήκατε την απάντηση;

Ο χρόνος τελειώνει….

Εσείς έχετε τις καλύτερες δεξιότητες. Όσοι δεν μπόρεσαν να βρουν την απάντηση μπορούν τώρα να ελέγξουν την παρακάτω λύση.

Η λύση του τεστ IQ

Όλο Υγεία

Scroll to Top