Τέλος στις άσχημες μυρωδιές του μπάνιου, με έναν πολύ εύκολο τρόπο!

Τέλος στις άσχημες μυρωδιές του μπάνιου, με έναν πολύ εύκολο τρόπο!

Έχετε ένα μπάνιο που μυρίζει άσχημα και ό,τι κι αν προσπαθήσατε να κάνετε απέτυχε; Τώρα μπορείτε με έναν πολύ εύκολο τρόπο να βάλετε τέλος σ’ αυτές τις μυρωδιές και το μπάνιο σας να μυρίζει ωραία. Δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να το κάνετε.

Ο εύκολος τρόπος για να μυρίζει το μπάνιο σας φρέσκο και καθαρό, είναι να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα πλαστικό μπουκάλι νερού που το προορίζατε για τον κάδο της ανακύκλωσης.

Ο τακτικός καθαρισμός του μπάνιου σας, ο ψεκασμός με αποσμητικά χώρου και το καθημερινό άδειασμα των σκουπιδιών βοηθούν στην εξάλειψη ορισμένων παραγόντων που ευθύνονται για τις άσχημες οσμές του μπάνιου.

Αλλά το μυστικό βρίσκεται αλλού: σε ένα πλαστικό μπουκάλι γεμάτο με ένα απορρυπαντικό που είναι ασφαλές για την τουαλέτα και σωστά τοποθετημένο μέσα στο καζανάκι.

μυρωδιές, μπάνιο

Για το προτεινόμενο hack καθαρισμού της τουαλέτας, θα χρειαστείτε ένα πλαστικό μπουκάλι, μια αιχμηρή καρφίτσα και ένα καθαριστικό διάλυμα ασφαλές για την τουαλέτα.

Οποιοδήποτε πλαστικό μπουκάλι κάνει, αλλά αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο που δεν χωράει μέσα στο καζανάκι.

Αφαιρέστε το καπάκι από το μπουκάλι και γεμίστε το με ένα υγρό καθαριστικό διάλυμα, αφήνοντας λίγο κενό χώρο στο πάνω μέρος. Και βιδώστε ξανά το καπάκι του μπουκαλιού σφιχτά. Στη συνέχεια, πρέπει να αναποδογυρίσετε το μπουκάλι ανάποδα και στο πλάι του μπουκαλιού (στον κενό χώρο όπου δεν υπάρχει απορρυπαντικό), να κάνετε πολλαπλές τρύπες με μια καρφίτσα.

Αφαιρέστε το καπάκι από το καζανάκι, τοποθετήστε το μπουκάλι – με τη σωστή πλευρά προς τα πάνω – και επαναφέρετε το καπάκι. Κάθε φορά που θα πατάτε το καζανάκι, μια μικρή ποσότητα του καθαριστικού τουαλέτας θα ρέει από το μπουκάλι.

Αν διαπιστώσετε ότι το μπουκάλι είναι πολύ ελαφρύ και επιπλέει μέσα στο δοχείο της τουαλέτας, μπορείτε να προσθέσετε μια χούφτα μικρές πέτρες μέσα στο μπουκάλι για να το βαραίνουν και να το εμποδίζουν να μετακινηθεί.

Με αυτόν τον εύκολο τρόπο, μπορείτε να ανανεώνετε την καθαριότητα της λεκάνης της τουαλέτας και να έχετε μία φρέσκια μυρωδιά στο μπάνιο σας.

Όλο Υγεία

Scroll to Top