Τεστ IQ: Μόνο οι εξαιρετικά οξυδερκείς μπορούν να βρουν την αλεπού ανάμεσα στα κόκκινα πάντα σε 9 δευτερόλεπτα

αλεπού

Σε αυτό το ενδιαφέρον τεστ IQ πρέπει να εντοπίσετε την αλεπού που κρύβεται σε αυτή την εικόνα ανάμεσα στα κόκκινα αρκουδάκια πάντα.

Αυτά τα τεστ οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Τεστ IQ: Μπορείτε να βρείτε το δώρο στην εικόνα σε 11” – Μόνο οι πολύ οξυδερκείς μπορούν

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε λοιπόν να εντοπίσετε την αλεπού σε αυτή την εικόνα σε 9 δευτερόλεπτα;

αλεπού

Στην παραπάνω εικόνα, πρέπει να εντοπίσετε την αλεπού ανάμεσα στα κόκκινα πάντα. Τα πάντα βρίσκονται κουλουριασμένα και απολαμβάνουν τον ύπνο τους σε σειρές και στήλες.

Ωστόσο, ανάμεσά τους κρύβεται επιμελώς και μια αλεπού. Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα πριν απαντήσετε στην ερώτηση, καθώς η απάντηση είναι αρκετά απλή αλλά και δύσκολη συνάμα.

Οι απαντήσεις σε αυτό το τεστ έχουν δοθεί ακριβώς κάτω από την ερώτηση, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε scroll down πολύ κάτω και δείτε την απάντηση!

Απάντηση στο τεστ IQ

Σε αυτό το εγκεφαλικό τεστ πρέπει να εντοπίσετε την αλεπού. Τώρα ρίξτε μια προσεκτική ματιά και προσπαθήστε να προσδιορίσετε εάν κάτι σας φαίνεται περίεργο.

Παρατηρείτε κάτι που δεν πάει καλά; Στην αρχή, μπορεί να πιστεύετε ότι όλα στην εικόνα είναι ίδια. Αλλά μετά από λίγα λεπτά, ίσως μπορείτε να προσδιορίσετε τη διαφορά.

Η αλεπού κρύβεται στην τέταρτη σειρά στο δεξί μέρος της εικόνας.

αλεπού

Όλο Υγεία

Scroll to Top