Τεστ IQ: Μόνο οι εξαιρετικά οξυδερκείς μπορούν να βρουν το λάθος αυτοκίνητο στην εικόνα σε 11 δευτερόλεπτα

τεστ αυτοκίνητο

Σε αυτό το ενδιαφέρον τεστ IQ πρέπει να εντοπίσετε το λάθος αυτοκίνητο σε αυτή την εικόνα ενός πολυσύχναστου δρόμου.

Αυτά τα τεστ οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να εντοπίσετε το περίεργο στοιχείο στην εικόνα σε 10 δευτερόλεπτα;

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε λοιπόν να εντοπίσετε το λάθος αυτοκίνητο σε αυτή την εικόνα σε 11 δευτερόλεπτα;

τεστ αυτοκίνητο

Στην παραπάνω εικόνα, πρέπει να εντοπίσετε το αυτοκίνητο που κινείται λάθος. Σε αυτόν τον πολυσύχναστο δρόμο, πεζοί και αυτοκίνητα κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις, με τις διαβάσεις και τη σήμανση να ορίζουν πώς πρέπει να συμπεριφερθεί ο καθένας.

Ωστόσο, ένα από τα αυτοκίνητα κινείται λάθος, δημιουργώντας πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων και κινδύνους για τους πεζούς.

Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα πριν απαντήσετε στην ερώτηση, καθώς η απάντηση είναι αρκετά απλή αλλά και δύσκολη συνάμα.

Οι απαντήσεις σε αυτό το τεστ έχουν δοθεί ακριβώς κάτω από την ερώτηση, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε scroll down πολύ κάτω και δείτε την απάντηση!

Υπόδειξη: Το λάθος αυτοκίνητο είναι κρυμμένο κάπου στον κεντρικό δρόμο της εικόνας.

Απάντηση στο τεστ I.Q 

Σε αυτό το εγκεφαλικό τεστ πρέπει να εντοπίσετε το αυτοκίνητο που κινείται λανθασμένα, σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τώρα ρίξτε μια προσεκτική ματιά και προσπαθήστε να προσδιορίσετε εάν κάτι σας φαίνεται λάθος. 

Παρατηρείτε κάτι που δεν πάει καλά; Στην αρχή, μπορεί να πιστεύετε ότι όλα στην εικόνα είναι σωστά. Αλλά μετά από λίγα λεπτά, ίσως μπορείτε να προσδιορίσετε το πραγματικό λάθος στην εικόνα.

Το μπλε αυτοκίνητο στο πάνω δεξιά μέρος της εικόνας κινείται αντίθετα σε δρόμο μονής κατεύθυνσης. 

τεστ αυτοκίνητο

Όλο Υγεία

Scroll to Top