Τεστ ΙQ: Θα είστε ιδιοφυΐα αν μπορέσετε να βρείτε ποιος από τους 3 δεν είναι πράγματι άρρωστος

άρρωστος

Στην εικόνα του σημερινού τεστ IQ υπάρχουν τρεις άνθρωποι που φαίνονται άρρωστοι. Ένας από αυτούς όμως λέει ψέματα. Κοιτάξτε προσεκτικά την εικόνα και βρείτε τον για να λύσετε το τεστ ΙQ.

Τόσο οι δύο γυναίκες όσο και ο άνδρας της φωτογραφίας φαίνονται να υποφέρουν πραγματικά. Η πρώτη, η Lily, δείχνει να πονά στην περιοχή της κοιλιάς. Η δεύτερη, η Molly, πιθανότατα έχει σπάσει το αριστερό της πόδι, καθώς έχει γύψο και κρατά πατερίτσες. Ενώ ο άνδρας της παρέας, ο Adam μάλλον έχει σπάσει το δεξί του χέρι και δυσκολεύεται στις κινήσεις του.

Τεστ ΙQ: Θα είστε ιδιοφυΐα αν μπορέσετε να λύσετε το μυστήριο των Χριστουγέννων

Και οι τρεις δείχνουν να ταλαιπωρούνται πολύ. Ο ένας όμως λέει ψέματα! Δεν είναι άρρωστος, αλλά τον παριστάνει. Μπορείτε να βρείτε ποιος είναι;

άρρωστος

Πρέπει να κοιτάξετε πολύ καλά την εικόνα για να καταλάβετε ποιος από τους 3 παριστάνει τον άρρωστο.

Εξετάστε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια.

Μπορεί αυτό το τεστ IQ να σας δυσκολέψει, αλλά αν προσπαθήσετε αρκετά, θα βρείτε τελικά την απάντηση που μοιάζει λογική.

Δείτε προσεκτικά τη φωτογραφία και βρείτε την λύση σε 10 δευτερόλεπτα….

10…

8…

5….

Τελειώνει ο χρόνος…

4….

3….

Τέλος χρόνου! Σταματήστε να ψάχνετε!

Την βρήκατε; Αν ναι συγχαρητήρια είστε ιδιοφυΐα. Αν όχι τσεκάρετε την παρακάτω.

Η απάντηση στο τεστ IQ

Αυτός που λέει παριστάνει τον άρρωστο είναι ο Adam. Αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε ότι το κινητό του είναι στη δεξιά τσέπη του παντελονιού του, επομένως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το σπασμένο του χέρι τόσο για να το βάλει όσο και για να το πάρει από εκεί. Άρα… αυτός είναι ο ψεύτης! 

άρρωστος

 

Όλο Υγεία

Scroll to Top