Το μαγικό κόλπο για να μειώσετε το χρόνο σιδερώματος στο μισό με ένα προϊόν που έχετε ήδη στην κουζίνα σας

σιδερώματος

Χωρίς αμφιβολία, το σιδέρωμα είναι μια από τις πιο άχαρες, χρονοβόρες δουλειές του σπιτιού που υπάρχουν. Υπάρχει, όμως, ένας τρόπος να το κάνετε πιο εύκολο.

Είναι αδύνατο να κουνήσετε ένα μαγικό ραβδί και να συρρικνώσετε μια στοίβα ρούχα σε ένα μικροσκοπικό σωρό. Ωστόσο, μια γυναίκα χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί ένα ιδιοφυές hack που θα σας βοηθήσει να σιδερώνετε τα ρούχα σας πιο γρήγορα – και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα φτηνό αντικείμενο που έχετε στην κουζίνα.

Η επαγγελματίας καθαρίστρια, η Caroline Solomon ή η Neat Caroline στο TikTok, μοιράστηκε ένα βίντεο σχετικά με το πώς να κάνετε το σιδέρωμα πολύ πιο εύκολο.

Στο βίντεο, η Caroline ισχυρίστηκε ότι το αλουμινόχαρτο θα «επιταχύνει» τη διαδικασία σιδερώματος. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Σιδέρωμα με αλουμινόχαρτο! #σιδέρωμα #σιδερώστρα #σιδερώστρα #αλουμινόχαρτο.»

Η influencer εξήγησε: «Πάρτε τη σιδερώστρα σας και λίγο αλουμινόχαρτο, σηκώστε το πάνινο κάλυμμα της και απλώστε από κάτω ένα φύλλο αλουμινόχαρτο».

Υποστήριξε ότι το αλουμινόχαρτο είναι το «μαγικό συστατικό» που κάνει αυτό το hack να λειτουργεί τόσο καλά.  Μόλις το αλουμινόχαρτο τοποθετηθεί στη σιδερώστρα, τοποθετήστε ξανά το κάλυμμα. Η ειδικός είπε: «Με αυτό θα σιδερώσετε τα ρούχα σας πολύ πιο γρήγορα».

Η Caroline συνέχισε: «Το αλουμίνιο είναι ένας εξαιρετικός αγωγός της θερμότητας, επομένως, αυτό το κόλπο επιταχύνει το σιδέρωμα. Βασικά είναι σαν να σιδερώνετε και τις δύο πλευρές ταυτόχρονα.  Αυτό συμβαίνει επειδή το αλουμινόχαρτο αντανακλά τη θερμότητα κατευθείαν στην άλλη πλευρά των ενδυμάτων, λειτουργώντας αποτελεσματικά σαν δεύτερο σίδερο.

Οι ακόλουθοι της influencer συρρέουν στην ενότητα σχολίων για να μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με την εκπληκτική μέθοδο, καθώς κάποιοι έδειχναν πρόθυμοι να δοκιμάσουν οι ίδιοι αυτό το hack.

Κάποιος είπε: «Σίγουρα θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ». Η Τερέζα Γουίλιαμς έγραψε: «Ουάου! Καλή ιδέα». Η Caroline σημείωσε ότι «έκλεψε» αυτή τη συμβουλή σιδερώματος από το Today Show, όταν ένας χρήστης ρώτησε από πού εμπνεύστηκε αυτό το «έξυπνο» hack.

@neat.caroline Ironing hack with aluminum foil! #fyp #ironing #aluminumfoil #ironinghack #hometips #learnontiktok #ironingboard ♬ original sound – Neat Caroline

Μάνος Σιγανός

Ο Μάνος Σιγανός είναι δημοσιογράφος υγείας με πολυετή πείρα στο εν λόγω ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ είναι πτυχιούχος Ευρωπαϊκού πολιτισμού (Β.Α) και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες (Μ.Α). Μετά την επαγγελματική του σταδιοδρομία στα περιοδικά εισήλθε στον Digital κόσμο και έκανε σεμινάρια για τα social media. Έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτης στα περιοδικά Vita, Prevention, Menshealth και ως δημοσιογράφος υγείας στα περιοδικά Woman’s Health και ΕΓΩ. Έχει επίσης εργαστεί στις ιστοσελίδες pathfinder.gr, dailypharmanews.gr, liveit.gr, worldsecrets.gr, καθώς και στις ιστοσελίδες των περιοδικών που εργάστηκε.

Scroll to Top