Βλεφαρίδες: Η εύκολη τεχνική των 60 δευτερολέπτων που θα τις κάνει πιο μεγάλες και γεμάτες

βλεφαρίδες

Όλοι θέλουν πλούσιες, μακριές και γεμάτες βλεφαρίδες χωρίς να χρειάζεται να πάνε στο κομμωτήριο ή να εφαρμόσουν με κόπο ψεύτικες βλεφαρίδες με κόλλα.

Μπορεί να φαίνεται αδύνατο να μεγαλώσετε τις βλεφαρίδες σας, ωστόσο, με τόσες πολλές λοσιόν και φίλτρα που υπόσχονται ανάπτυξη να κυκλοφορούν στο εμπόριο και να διαφημίζονται στο διαδίκτυο, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Όλοι, πάντως, ζητούν έναν τρόπο τόσο εύκολο όσο το να απλώσουν γρήγορα μια στρώση μάσκαρα και να είναι έτοιμοι.

Όμως, οι ειδικοί στο False Eyelashes UK μοιράστηκαν έναν ιδιοφυή τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μεγαλώσετε τις βλεφαρίδες σας χωρίς να εφαρμόσετε κανένα προϊόν. Δεν θα χρειαστείτε τίποτα εκτός από τα δάχτυλά σας.

Καθημερινό μασάζ 60 δευτερολέπτων στις βλεφαρίδες

Οι ειδικοί τόνισαν ότι είναι σημαντικό να περιποιείστε τα βλέφαρά σας με ένα καθημερινό μασάζ 60 δευτερολέπτων εάν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να είναι πιο μακριές και παχιές.

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, καθώς όχι μόνο προσφέρει χαλάρωση, αλλά ενισχύει τη ροή του αίματος στους θύλακες των βλεφαρίδων, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνουν απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο.

Συνιστούν λοιπόν να κάνετε το μασάζ αυτό καθώς προετοιμάζεστε για ύπνο και να το κάνετε μέρος της νυχτερινής σας ρουτίνας -ίσως αμέσως μετά την περιποίηση της επιδερμίδας σας, ώστε να θυμάστε να το κάνετε κάθε βράδυ.

«Αυτή η αυξημένη κυκλοφορία επιταχύνει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, οδηγώντας σταδιακά σε ένα πιο γεμάτο, πιο χοντρό περιθώριο. Επιπλέον, το μασάζ ανακουφίζει την ένταση γύρω από τα μάτια, μειώνοντας τον κίνδυνο απώλειας βλεφαρίδων λόγω άγχους», σημειώνουν οι ειδικοί.

Άλλοι τρόποι να φροντίσετε τις βλεφαρίδες σας

Αν ψάχνετε άλλους τρόπους για να προωθήσετε την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, οι ειδικοί προτείνουν να χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο στις βλεφαρίδες σας. Συνέστησαν να αφήνετε το λάδι να δράσει όλη τη νύχτα για μέγιστο όφελος, επιτρέποντάς του να διεισδύσει βαθιά και να θρέψει τις βλεφαρίδες σας ενώ κοιμάστε.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να αφαιρείτε πάντα το μακιγιάζ των ματιών σας τη νύχτα για να αποτρέψετε την ανάπτυξη βακτηρίων.

«Το να αφήνετε υπολείμματα στις βλεφαρίδες σας μπορεί να οδηγήσει σε ευθραυστότητα, σπάσιμο, ερεθισμό των ματιών, κνησμό, ακόμη και μόλυνση. Ομοίως, μπορεί να ενθαρρύνει την ανάπτυξη βακτηρίων καθώς τα σωματίδια του μακιγιάζ μπορεί να μεταφερθούν στις μαξιλαροθήκες και στα μάτια σας, προκαλώντας δυνητικά προβλήματα όπως κύστεις βλεφάρων», προειδοποιούν.

Μοιράστηκαν, τέλος, ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε ήπιες μεθόδους καθαρισμού, χρησιμοποιώντας προϊόντα ντεμακιγιάζ ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, για να διασφαλίσετε ότι η μάσκαρα, το eyeliner και η σκιά ματιών θα αφαιρεθούν εντελώς χωρίς να χρειάζεται σκληρό τράβηγμα ή τρίψιμο.

Όλο Υγεία

Scroll to Top