Η απίστευτη μεταμόρφωση του παππού που λάτρευε τα πατατάκια και τα γλυκά: Έχασε 50 κιλά

παππούς με πατατάκια

Ο Τέρι Μπαρτ είχε πάντα ζητήματα με το βάρος του. Συσσώρευε συνεχώς κιλά εξαιτίας της αγάπης του για τα πατατάκια, τη σοκολάτα και τα γλυκά.

Στα πιο βαριά του, ο 68χρονος από το Ντέντον ζύγιζε 152 κιλά. Αποφασίζοντας ότι κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος στην αλόγιστη αύξηση βάρους του, ο Τέρι ξεκίνησε ένα ταξίδι απώλειας βάρους μαζί με τη σύζυγό του Άντζελα.

Τον Μάρτιο του 2022, το ζευγάρι εγγράφηκε στην ομάδα αδυνατίσματος Beeweighed του Greater Manchester and Cheshire. Μετά από μερικές απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής, ο Τέρι έχασε κάτι περισσότερο από 45 κιλά.

παππούς με πατατάκια
Φωτογραφία: Τέρι Μπαρτ

«Έπρεπε να φτιάξω μια εντελώς νέα γκαρνταρόμπα. Έπρεπε να πάρω πολλά καινούργια ρούχα. Το καλό με αυτό είναι ότι κράτησα μακριά τα κιλά. Τα διατήρησα. Νιώθω σε φόρμα και υγιής. Νιώθω πολύ καλά. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τη Λίντα από το Beeweighed», λέει ο 68χρονος στο Manchester Evening News και προσθέτει:

«Προσφέρουν υποστήριξη 24/7. Τώρα μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και στις βιτρίνες. Δεν θα το έκανα πριν από δύο χρόνια γιατί η κοιλιά μου ξεπρόβαλε και φαινόταν άσχημο. Ήμουν απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τι συνέβαινε».

Πώς ο 68χρονος πέτυχε τη «μεταμόρφωση»

Ο Τέρι τώρα ζυγίζει 101 κιλά και έχει χάσει 25 εκατοστά από τη μέση και το στήθος του. Ελπίζει να χάσει άλλα έξι κιλά μέσα στον επόμενο χρόνο μέσω της τακτικής άσκησης και της διατήρησης των 1.600 θερμίδων την ημέρα.

Ο ηλικιωμένος κολυμπάει δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, κάτι που τον βοήθησε στο ταξίδι του προς την απώλεια βάρους. Όσον αφορά τη διατροφή, επιμένει να τρώει υγιεινά γεύματα, όπως ζυμαρικά, κοτόπουλο, ψάρι, πατάτες και πολλά λαχανικά.

παππούς με πατατάκια
Φωτογραφία: Τέρι Μπαρτ

«Παλιά έτρωγα πολύ ψωμί. Ακόμα τρώω ψωμί, αλλά έχει 50 θερμίδες η φέτα. η απόλαυσή μου ήταν να παρακολουθώ τηλεόραση με πατατάκια, σοκολάτες και γλυκά. Στο Beeweighed, μπορεί κανείς να κάνει ό,τι του ταιριάζει. Δεν απαγορεύεται η πρόσβαση σε τίποτα», εξηγεί ο Τέρι και προσθέτει:

«Έχω πολύ περισσότερη ενέργεια και νιώθω άνετα -αν και μου κόστισε μια περιουσία σε ρούχα. Έπρεπε να ξεφορτωθώ πολλά πράγματα και να πάρω καινούργια πουκάμισα κ.λπ. Τώρα μπαίνω αε ρούχα που δεν έχω φορέσει για τέσσερα ή πέντε χρόνια».

Η ιδιοκτήτρια του Beeweighed, Λίντα Λιντμπέτερ πρόσθεσε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για την αφοσίωσή του και τη σκληρή δουλειά του. Πέρα από την εκπληκτική μεταμόρφωση, η ζεστασιά και η καλοσύνη του Τέρι τον κάνουν ένα αγαπημένο μέλος της ομάδας μας».

«Δεν εμπνέει απλώς με το ταξίδι του, αλλά παρακινεί και υποστηρίζει άλλους στην ομάδα. Ο Τέρι είναι γεμάτος θετικότητα και είμαστε περήφανοι που τον έχουμε στη συνάντηση της ομάδας μας», κατέληξε.

Όλο Υγεία

Scroll to Top