Η καλύτερη στάση του σεξ που απογειώνει την απόλαυση στις γυναίκες

στάση του σεξ

Πιθανότατα έχετε ακούσει για το χάσμα των φύλων, ακόμα και στον οργασμό: στις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις, οι γυναίκες έχουν στατιστικά λιγότερους οργασμούς από τους άνδρες. Μπορεί μια στάση του σεξ να βοηθήσει σε αυτό;

Πολλά μπορούν -και πρέπει- να γίνουν για να βελτιωθεί η κατάσταση, ξεκινώντας με την καλύτερη κατανόηση του τι χρειάζεται μια γυναίκα για να έρθει σε οργασμό. Ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε είναι να αναβαθμίσετε τις κινήσεις σας στο υπνοδωμάτιο.

Πάρτε την ιεραποστολική στάση, για παράδειγμα. Τα περισσότερα ζευγάρια μπορεί να θεωρούν αυτή την κλασική στάση του σεξ ως αγαπημένη λόγω της οικειότητας που παρέχει, αλλά οι σεξοθεραπευτές λένε ότι μια μικρή προσαρμογή μπορεί να την μετατρέψει από απλή «καλή» σε πραγματικά «εξαιρετική».

Η τεχνική που απογειώνει την απόλαυση στο σεξ για τις γυναίκες

Η «τεχνική ευθυγράμμισης της συνουσίας» είναι μια τροποποιημένη εκδοχή του ιεραποστολικού σεξ, όπου ο άνδρας βρίσκεται λίγο ψηλότερα, φέρνοντας το σώμα του μερικά εκατοστά πιο πάνω, έτσι ώστε η βάση του πέους να τρίβεται στην κλειτορίδα της γυναίκας.

Σε μια μελέτη γυναικών που δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε οργασμό από ιεραποστολικό σεξ, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex and Martal Therapy, όσες έμαθαν την τεχνική ευθυγράμμισης της συνουσίας ανέφεραν αύξηση 56% στη συχνότητα του οργασμού τους.

Η τεχνική αυτή φαίνεται να αλλάζει το τοπίο της απόλαυσης στο σεξ γιατί οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται κάποια διέγερση της κλειτορίδας για να φτάσουν σε οργασμό, είπε η Μέγκαν Φλέμινγκ, ψυχολόγος και σεξοθεραπεύτρια με έδρα τη Νέα Υόρκη. Η διείσδυση από μόνη της δεν είναι πάντα αρκετή.

«Σχεδόν τα δύο τρίτα των γυναικών δεν έχουν οργασμό μόνο με τη διείσδυση», είπε η Φλέμινγκ στη HuffPost. «Η τεχνική ευθυγράμμισης της συνουσίας προσφέρει άμεση πίεση και τριβή που δίνει στις γυναίκες πρόσθετη διέγερση της κλειτορίδας».

Πώς μπορείτε να πετύχετε την ιδανική στάση του σεξ για οργασμό

Η Sadie Allison, σεξολόγος και συγγραφέας μοιράζεται τις οδηγίες της: Ξεκινήστε από την παραδοσιακή ιεραποστολική στάση, με ένα μικρό μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς της γυναίκας, έτσι ώστε να ανασηκωθεί λίγο και να στηρίζει τη γωνία της λεκάνης.

Αφού γίνει απαλά η διείσδυση, ο άνδρας σηκώνει το σώμα του αρκετά εκατοστά προς τα πάνω, τοποθετώντας τον εαυτό του έτσι ώστε η λεκάνη του να είναι ακριβώς πάνω από αυτή της συντρόφου του.

«Θα πρέπει να είστε πιο ψηλά πάνω από τη σύντροφό σας, με το στήθος σας κοντά στους ώμους της, όχι πρόσωπο με πρόσωπο. Με αυτή τη νέα ευθυγράμμιση, ο άξονας του πέους σας παρέχει πλέον ευχάριστη τριβή στο αιδοίο και την κλειτορίδα της με κάθε κτύπημα», ανέφερε η Allison.

Για να αυξήσετε την απόλαυση της γυναίκας, μπορείτε να δώσετε περισσότερη έμφαση στην τριβή.

«Ενώ είστε άνετα πιεσμένοι επάνω της, τρίψτε και περιστρέψτε τη λεκάνη σας σε μικρούς κύκλους πάνω στο αιδοίο. Προσπαθήστε να οραματιστείτε την κλειτορίδα της καθώς την πιέζετε και αντισταθείτε στον πειρασμό να σηκωθείτε. Απλώς κρατήστε το πέος σας σφιχτά μέσα της και βρείτε τον ρυθμό που χρειάζεται», προσθέτει η ειδικός.

Εξηγεί, μάλιστα, πως θα καταλάβετε πως αυτή η τεχνική λειτουργεί, όταν νιώσετε τη σύντροφό σας να σας κρατάει πιο σφιχτά και να σας τραβάει πιο κοντά με τα πόδια της.

Υπάρχει όμως ένα επιπλέον μπόνους και για τους άντρες, εκτός από το να παρέχουν στους συντρόφους έντονη ευχαρίστηση, είπε η Λόρι Μπάκλεϊ, σεξοθεραπεύτρια και συγγραφέας.

«Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει τους άνδρες να διατηρήσουν τη στύση τους για περισσότερο, καθώς δεν βιώνουν την ίδια αυξημένη διέγερση που παρέχει η γρήγορη, βαθιά διείσδυση», είπε η Μπάκλεϊ.

Όλο Υγεία

Scroll to Top