Παπούτσια: Πως θα τα κάνετε να εφαρμόζουν πιο άνετα και να μην σας χτυπάνε

παπούτσια

Μερικά πρόσθετα πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη πριν επιχειρήσετε να κάνετε πιο άνετα τα παπούτσια σας είναι ότι οι μέθοδοι που αναφέρονται θεωρούνται πιθανές λύσεις για τη δημιουργία μιας άνετης εφαρμογής από ένα παπούτσι που είναι πολύ μικρό.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για μελλοντική χρήση είναι να αγοράσετε παπούτσια στο σωστό μέγεθος. Σε κάθε περίπτωση αν σας στενεύουν είτε επειδή δεν υπολογίσατε σωστά το μέγεθος είτε επειδή πρήστηκαν τα πόδια σας, μπορείτε να τα κάνετε λίγο πιο άνετα με τις δύο μεθόδους που ακολουθούν.

Μέθοδος 1: Φορέστε τα συχνά

Η πρώτη μέθοδος για να ανοίξουν λίγο τα παπούτσια σας είναι απλά να τα φοράτε συχνά. Συχνά, τα παπούτσια γίνονται πιο άνετο μετά από επανειλημμένη χρήση λόγω της ελαστικότητας των υφασμάτων πολλών υποδημάτων. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συμβουλή είναι να φορέσετε ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν εφαρμόζουν το βράδυ ενώ περπατάτε μέσα στο σπίτι. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι δεν θα έχετε καμία ενόχληση κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν δεν θα μπορείτε να βγάλετε εύκολα τα παπούτσια σας.

Μια επιπλέον συμβουλή που πρέπει να εφαρμόσετε σε αυτή τη μέθοδο είναι να φορέσετε πολλά ζευγάρια κάλτσες πριν φορέσετε τα παπούτσια. Αυτό όχι μόνο θα εξασφαλίσει μια πιο άνετη εμπειρία αλλά και θα βοηθήσει τα παπούτσια να ανοίξουν πιο γρήγορα.

Μέθοδος δεύτερη: Το πιστολάκι

Η δεύτερη μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση του σεσουάρ και πολλών ζευγαριών από χοντρές κάλτσες. Για να ξεκινήσετε, γεμίστε τα παπούτσια που δεν εφαρμόζουν με τις κάλτσες από μπροστά μέχρι πίσω. Στη συνέχεια, θερμάνετε την περιοχή όπου το παπούτσι είναι πολύ σφιχτό. Συνιστάται η θέρμανση αυτής της περιοχής για 20-30 δευτερόλεπτα κάθε φορά.

Με η θερμότητα το υλικό του παπουτσιού θα γίνει πιο ελαστικό, ενώ οι κάλτσες θα το αναγκάζουν να ανοίξει. Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί πολλές φορές στη σειρά εάν δεν είναι αποτελεσματική με την πρώτη προσπάθεια.

Τρίτη μέθοδος: Η προσέγγιση του καταψύκτη

Η τρίτη μέθοδος για να τεντώσετε ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν εφαρμόζουν είναι να εφαρμόσετε μια παρόμοια διαδικασία με τη μέθοδο νούμερο δύο, αλλά χρησιμοποιεί χαμηλές θερμοκρασίες αντί για θέρμανση.

Για να ξεκινήσετε, γεμίστε μια πλαστική σακούλα με νερό και σφραγίστε καλά τη σακούλα στο επάνω μέρος. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη σακούλα με νερό στο παπούτσι, φροντίζοντας να εστιάσετε το νερό στην περιοχή όπου τα παπούτσια είναι πολύ στενά. Τέλος, τοποθετήστε το παπούτσι, γεμάτο τώρα με τη σακούλα με νερό, στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει αρκετά το νερό. Μπορείτε να τα βάλετε σε μια σακούλα για να μην λερώσετε την κατάψυξη.

Καθώς ο πάγος παγώνει και διαστέλλεται, το παπούτσι θα ωθηθεί προς τα έξω και θα τεντωθεί σε ελαφρώς μεγαλύτερο σχήμα. Όπως και η δεύτερη προσέγγιση, αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στη σειρά εάν δεν είναι αποτελεσματική με την πρώτη προσπάθεια.

παπούτσια

 

 

Μάνος Σιγανός

Ο Μάνος Σιγανός είναι δημοσιογράφος υγείας με πολυετή πείρα στο εν λόγω ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ είναι πτυχιούχος Ευρωπαϊκού πολιτισμού (Β.Α) και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες (Μ.Α). Μετά την επαγγελματική του σταδιοδρομία στα περιοδικά εισήλθε στον Digital κόσμο και έκανε σεμινάρια για τα social media. Έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτης στα περιοδικά Vita, Prevention, Menshealth και ως δημοσιογράφος υγείας στα περιοδικά Woman’s Health και ΕΓΩ. Έχει επίσης εργαστεί στις ιστοσελίδες pathfinder.gr, dailypharmanews.gr, liveit.gr, worldsecrets.gr, καθώς και στις ιστοσελίδες των περιοδικών που εργάστηκε.

Scroll to Top