Πώς να απαλλαγείτε οριστικά από τις αράχνες στο σπίτι – 2 φυσικοί τρόποι που δουλεύουν

αράχνες

Οι αράχνες είναι ένα ενοχλητικό έντομο που κανένας μας δεν θέλει στο σπίτι του αλλά δεν ξέρουμε πως να απαλλαγούμε.

Αν και στην Ελλάδα τα περισσότερα είδη αράχνης δεν αποτελούν κίνδυνο ούτε για εμάς, αλλά ούτε για τα αγαπημένα μας κατοικίδια, οι αράχνες που έρχονται και στήνουν τον ιστό τους μέσα στο σπίτι, είναι κάτι που μας ενοχλεί,όπως αναφέρεται και στο Home Depot.

Δείτε εδώ πώς θα απαλλαγείτε από τις αράχνες με δύο υλικά που έχετε στο σπίτι σας

Σύμφωνα και με το Better Homes & Gardens τα δύο αυτά υλικά θα διώξουν τις αράχνες από το σπίτι σας:

1. Μηλόξυδο

Η έντονη μυρωδιά του μηλόξυδου απωθεί τα περισσότερα έντομα, έτσι και την αράχνη. Το μηλόξυδο είναι ένα φυσικό εντομοαπωθητικό, ασφαλές για παιδιά και κατοικίδια, καθώς δεν είναι τοξικό.

Ακόμα και αφού ψεκάσετε το σπίτι σας με μηλόξυδο και παρ’ όλα αυτά βρείτε κάποια αράχνη, το οξύ που υπάρχει στο ξύδι μπορεί να την σκοτώσει αν την ψεκάσετε απευθείας.

Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, εύκολα και ανέξοδα ένα μη τοξικό εντομοαπωθητικό χρησιμοποιώντας μηλόξυδο και ένα ακόμα υλικό που σίγουρα έχετε στο σπίτι σας  που δεν είναι άλλο από το υγρό πιάτων.

2. Υγρό πιάτων

Οι ειδικοί συστήνουν να αναμείξετε δύο ίσα μέρη από μηλόξυδο και νερό, μαζί με λίγες σταγόνες υγρού για τα πιάτα, για να απωθήσετε τις αράχνες και άλλα μικρά έντομα που επισκέπτονται το σπίτι σας.

Scroll to Top