Τεστ οπτικής αντίληψης: Μόνο πράκτορας του FBI βρίσκει τη γάτα στην εικόνα σε 15 δευτερόλεπτα

γάτα

Σε αυτή την εικόνα υπάρχει εκ πρώτης όψεως μια κυρία που καθαρίζει το σπίτι της. Θα πρέπει να την κοιτάξετε προσεκτικά για να βρείτε τη γάτα που κρύβεται για να λύσετε αυτή τη δύσκολη οπτική πρόκληση.

Η κυρία στέκεται μπροστά στην πόρτα και κρατά μια σκούπα. Δίπλα της υπάρχει ένας κουβάς, ενώ από πάνω της κρέμεται μια κουρτίνα. Κάπου ανάμεσα στα στοιχεία της εικόνας σχηματίζεται η μορφή μιας γάτας. Μπορείτε να την εντοπίσετε;

Τεστ οπτικής οξύτητας: Μπορείτε να βρείτε τα 7 αντικείμενα του πάρτι σε 15 δευτερόλεπτα; Μόνο οι πολύ οξυδερκείς μπορούν

Σίγουρα, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο τεστ οπτικής ψευδαίσθησης. Τα τεστ αυτά σκοπό έχουν να κάνει το μυαλό μας να πάει πέρα από το προφανές, ανακαλύπτοντας το «πίσω κείμενο», πίσω από κάθε εικόνα.

Δείτε προσεκτικά τη φωτογραφία και εντοπίστε τη γάτα

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!

γάτα

Ελέγξτε προσεκτικά την εικόνα.

Μπορείτε να διακρίνετε το μοτίβο των γραμμών που σχηματίζει η γάτα;

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα, ίσως μπορέσετε να βρείτε την απάντηση.

Βιαστείτε; Ο χρόνος τρέχει.

8… 5…

Ο χρόνος τελειώνει….

Και…

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!

Σταματήστε να ψάχνετε τώρα!

Βρήκατε την απάντηση; Αν όχι ακολουθεί. Αν ναι δείτε την απάντηση για να τσεκάρετε ότι δώσατε τη σωστή.

Η απάντηση στο τεστ οπτικής αντίληψης

γάτα

Μαριάννα Σπανού

Η Μαριάννα Σπανού έχει συνεργαστεί με έντυπα και διαδικτυακά μέσα ποικίλης θεματολογίας, όπως iefimerida.gr, ygeiamou.gr, 4green.gr, autotriti-touring.gr, αποκτώντας εμπειρία σε πολλές πτυχές της δημοσιογραφίας. Πιστεύει ότι κάνοντας σωστά αυτό το επάγγελμα, έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικό εργαλείο για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

Scroll to Top