Ένα πολύ δύσκολο τεστ για δυνατούς λύτες: Μπορείτε να βρείτε τα δύο κρυμμένα ζώα σε 11 δευτερόλεπτα;

δύο κρυμμένα ζώα

Μέσα σε αυτήν την εικόνα βλέπετε τρία πουλάκια να κάθονται και να απολαμβάνουν τη σκιά στο κλαδί ενός δέντρου, ενώ ένας λύκος προσπαθεί να τα πιάσει. Υπάρχουν, όμως, και άλλα δύο κρυμμένα ζώα στην εικόνα που πρέπει να βρείτε. Αποστολή σας είναι να βρείτε πού κρύβονται στον προκαθορισμένο χρόνο σε αυτό το τεστ.

Ήρθε η ώρα να ελέγξετε το μυαλό σας με τεστ και γρίφους που απαιτούν να ακονίσετε το μυαλό σας. Μην υποτιμάτε την πρόκληση γιατί αυτά τα προβλήματα μπορεί να μην είναι τόσο απλά όσο νομίζετε. Το καλύτερο όμως είναι ότι είναι και διασκεδαστικά.

Αυτά τα τεστ IQ οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο, μια αναντιστοιχία ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να εντοπίσετε το περίεργο στοιχείο στην εικόνα σε 10 δευτερόλεπτα;

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε να βρείτε τα δύο κρυμμένα ζώα;

δύο κρυμμένα ζώα

Σε αυτό το τεστ IQ καλείστε να βρείτε τα δύο κρυμμένα ζώα ανάμεσα στα υπόλοιπα μέσα στη ζούγκλα.

Είστε έτοιμοι;

Ξεκινάμε!

Αν κοιτάξετε κάθε λεπτομέρεια στην εικόνα, τότε η απάντηση θα σας βγει με ευκολία.

Για να απαντήσετε σωστά όμως, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τα στοιχεία.

Ο χρόνος τελειώνει….

Βρήκατε την απάντηση;

Εσείς έχετε τις καλύτερες δεξιότητες. Όσοι δεν μπόρεσαν να βρουν την απάντηση μπορούν τώρα να ελέγξουν την παρακάτω λύση.

Η λύση του τεστ παρατηρητικότητας

δύο κρυμμένα ζώα

Όλο Υγεία

Scroll to Top