Μια «μεταμορφωμένη» 45χρονη μοιράζεται το «κλειδί» που τη βοήθησε να χάσει βάρος και να αποκτήσει τονισμένους κοιλιακούς

μεταμορφωμένη 45χρονη

Μια πραγματικά «μεταμορφωμένη» μαμά που ισχυρίζεται ότι φαίνεται καλύτερα στα 45 της από ό,τι στα 35 της αποκάλυψε ποιες κακές συνήθειες έκοψε για να χτίσει την απίστευτη σωματική της διάπλαση.

Η 44χρονη Shannon Collins εντυπωσιάζει τακτικά τους θαυμαστές της στο διαδίκτυο με τους γραμμωμένους κοιλιακούς της και την εκπληκτική της ενέργεια. Η «υπερφυσική» μαμά λέει ότι είναι σχεδόν αγνώριστη σε σχέση με αυτό που ήταν πριν από 10 χρόνια, αλλά δεν ήταν εύκολο.

Η Shannon, γνωστή στο διαδίκτυο ως The Gym Nurse, άλλαξε τη ζωή της, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν έδινε καμία σημασία στη διατροφή της, εξηγώντας ότι έτρωγε πρόχειρο φαγητό σχεδόν κάθε μέρα -ειδικά πίτσα- και έπινε εύκολα μισό μπουκάλι κρασί μερικές φορές την εβδομάδα.

Πώς άλλαξε τη ζωή της

Αλλά κάτι στο μυαλό της άλλαξε και τώρα είναι πιο fit από ποτέ, έχοντας αλλάξει τη διατροφή της και πηγαίνοντας με συνέπεια στο γυμναστήριο. Μακριά από την προώθηση μη εφικτών στόχων, η Shannon ενθαρρύνει το διαδικτυακό της κοινό να θέτει ρεαλιστικά ιδανικά και να γιορτάζει τις μικρές νίκες μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει.

Η ίδια μπήκε στο Instagram για να εξηγήσει την αλλαγή του τρόπου ζωής της, γράφοντας: «Το κλειδί είναι να προετοιμαστείτε για την επιτυχία και επίσης να μην βάζετε τον εαυτό σας σε μια θέση που αποθαρρύνεστε και απογοητεύεστε. Αυτό προκύπτει από το να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και λογικούς στόχους».

«Το να βάζετε το βάρος του κόσμου στους ώμους σας και μετά να στεναχωριέστε με τον εαυτό σας όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά δεν είναι δίκαιο για εσάς! Η απογοήτευση οδηγεί σε εγκατάλειψη και παραίτηση. Η παραίτηση δεν θα μας φέρει πιο κοντά στο σημείο που θέλουμε να είμαστε. Το μεγαλύτερο μέρος της αυτοπεποίθησης και της επιτυχίας μου προήλθε από την τήρηση των υποσχέσεων στον εαυτό μου», ανέφερε η Shannon και συμπλήρωσε:

«Αυτό προέκυψε από το να μην ανεβάζω τον πήχη πολύ ψηλά και να θέτω μικρούς εφικτούς στόχους. Μόλις κατάφερα και πέτυχα αυτούς, πρόσθεσα κι άλλους Δεν μπήκαν όλα μέσα, ταυτόχρονα».

Πώς είναι συνεπής στο πρόγραμμα και τους στόχους της

Η Shannon συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι έμαθε πώς να γίνεται συνεπής εστιάζοντας σε δραστηριότητες που θα βοηθούσαν την πρόοδό της. Καθημερινές συνήθειες, όπως ο προγραμματισμός των προπονήσεων, η παρακολούθηση της προόδου της και η κατανάλωση τροφών που ήταν καλές για εκείνη, είναι αυτά που τη βοήθησαν να πετύχει το εντυπωσιακό της σώμα.

Η Shannon είπε επίσης στους ακολούθους της ότι δεν πρέπει να φτάνουν στο «όλα ή τίποτα» ή στα άκρα, είτε πρόκειται για άσκηση είτε για δίαιτα, και τους συμβούλεψε να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες και επίσης να βάζουν μικρούς στόχους για να επιτύχουν και να σημειώσουν πρόοδο.

Ο κόσμος λάτρεψε την ανάρτησή της, καθώς ένας ακόλουθος στο Instagram σχολίασε: «Το λατρεύω, ειδικά την “αφαίρεση του χρονοδιαγράμματος”. Είναι κάτι καινούργιο για μένα αλλά τόσο χρήσιμο. Με βοηθά να εστιάζω στην υγεία και να χτίζω δύναμη».

Ένας άλλος έγραψε: «Σας ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε! Είναι τόσο χρήσιμο για να σας βοηθήσει να συνεχίσετε/παραμείνετε σε καλό δρόμο και να λάβετε δραστικά βήματα!».

Μαριάννα Σπανού

Η Μαριάννα Σπανού έχει συνεργαστεί με έντυπα και διαδικτυακά μέσα ποικίλης θεματολογίας, όπως iefimerida.gr, ygeiamou.gr, 4green.gr, autotriti-touring.gr, αποκτώντας εμπειρία σε πολλές πτυχές της δημοσιογραφίας. Πιστεύει ότι κάνοντας σωστά αυτό το επάγγελμα, έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικό εργαλείο για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

Scroll to Top