Άδωνις Γεωργιάδης: Έρχονται 6.500 προσλήψεις στο ΕΣΥ

Γεωργιάδης, SARS-CoV-2, COVID-19, ΕΣΥ

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον realfm 97,8 και προανήγγειλε 6.500 προσλήψεις το τρέχον έτος στο Εθνικό σύστημα Υγείας.

Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή και του Μάνου Νιφλή, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι με τα απογευματινά χειρουργεία θα εξομαλυνθεί η κατάσταση και θα μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Επίσης, ο υπουργός Υγείας παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ και σχολίασε την επικαιρότητα αναφερόμενος στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και τον κ. Πολάκη.

«Κατέθεσα στη Βουλή την έκθεση από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Αυτή η έκθεση έχει διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές άρα, οι εισαγγελικές αρχές θα κάνουν το καθήκον τους. Δεν θα υποδείξω εγώ στη δικαιοσύνη. Η εταιρία σεκιούριτι του ΚΕΕΛΠΝΟ, την οποία πλήρωνε ο κύριος Πολάκης με εντολή του παρά την αντίρρηση της υπηρεσίας, όπως λέει μέσα η έκθεση, διακινούσε πλαστά και εικονικά τιμολόγια. Τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια στη νομική γλώσσα είναι “μαύρο χρήμα“».

«Κατέθεσα καμιά εκατοστή τιμολόγια, το ένα 20.000 ευρώ, το άλλο 30.000 ευρώ, 50.000 ευρώ. Σε όλα γράφει “με αντίρρηση της υπηρεσίας και εντολή του αναπληρωτού Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη”. Ερωτώ: εάν είχαν βρει ένα τιμολόγιο ενός ευρώ που να έγραφε ότι έχει πληρωθεί στη Novartis με αντίρρηση της υπηρεσίας και εντολή του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, θα με είχαν προφυλακίσει, ναι ή όχι;».

«Σε όλες τις αιτήσεις άρσης ασυλίας που έχουν έρθει μέχρι σήμερα στη Βουλή, σε όλες ο κύριος Πολλάκης έχει ζητήσει να μην αρθεί η ασυλία του. Αντιθέτως, όσες φορές έχει έρθει αίτημα άρσης ασυλίας για μένα έχω πει να αρθεί η ασυλία μου».

«Ο Πολάκης διαρκώς γυρίζει και λέει “εγώ δεν έβαλα το χέρι στο μέλι”, “αυτοί είναι οι διεφθαρμένοι”. Ο “Γεωργιάδης είναι διεφθαρμένος”, “αδιευκρίνιστος”, “λαδέμπορας” και διάφορα τέτοια. Πάντα έλεγα ότι όταν κάποιος φωνάζει τόσο πολύ δυνατά για το πόσο τίμιος είναι, κάτι δεν πάει καλά. Ο τίμιος δεν το φωνάζει. Σε κάθε περίπτωση για να τελειώσει η πλάκα, η εικόνα του Πολάκη ως “κυνηγός των διεφθαρμένων” έχει τελειώσει από χθες. Να κάνει άλλη δουλειά».

Όλο Υγεία

Scroll to Top