Γυναίκα μοιράζεται τη θεραπεία της για πλούσια και λαμπερά μαλλιά και «αποθεώνεται» στο TikTok

θεραπεία μαλλιών

Μία γυναίκα αποφάσισε να μοιραστεί τον τρόπο με τον οποίο που κατάφερε να αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα των μαλλιών της και οι ακόλουθοί της στο TikTok πραγματικά την «αποθέωσαν» για την απλή και αποτελεσματική θεραπεία της.

Η απόδειξη της αποτελεσματικότητας της θεραπείας, μάλιστα, είναι οι ίδιες οι φωτογραφίες. Η γυναίκα ότι η νέα της ρουτίνα μπορεί να προκαλεί δυσπιστία σε κάποιους, αλλά οι φωτογραφίες των μαλλιών της πριν και μετά τη θεραπεία δείχνουν πόσο καλά λειτουργεί.

Η Golab μοιράστηκε το ταξίδι της περιποίησης μαλλιών της σε ένα βίντεο TikTok. «Το πριν και το μετά είναι ο ορισμός του “εμπιστεύσου τη διαδικασία”», είπε. Στις προηγούμενες φωτογραφίες, τα μαλλιά της έδειχναν πιο λεπτά, πιο φριζαρισμένα και άτονα. Αλλά από τη στιγμή που αφοσιώθηκε στη διαδικασία για την ανάπτυξη των μαλλιών της, τα μαλλιά της Golab φάνηκαν ορατά πιο πλούσια και λαμπερά.

Τι περιλαμβάνει η ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών

Σε άλλο βίντεο, εξήγησε ότι η ρουτίνα ομορφιάς που ακολούθησε άλλαξε τα μαλλιά και τη ζωή της. Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα μπαμπού και ένα έλαιο για το τριχωτό της κεφαλής γεμάτο βιταμίνες δύο φορές την εβδομάδα, πρόσθεσε με το χέρι θρεπτικά συστατικά στο τριχωτό της κεφαλής της.

Ξεκινώντας δουλεύει με τη βούρτσα στις ρίζες της για να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος. Στη συνέχεια, πρόσθεσε σταγόνες από το λάδι των υπόλοιπων μαλλιών στις ρίζες της, περνώντας σε ολόκληρη την γραμμή των μαλλιών της, τμήμα προς τμήμα. Για να ξεπλύνει σωστά το λάδι μετά από μερικές ώρες μούλιασμα, ολοκλήρωσε τη ρουτίνα με ένα διπλό λούσιμο με σαμπουάν.

Αν και αυτή τη στιγμή διαθέτει μαλλιά πλούσια, υγιή και λαμπερά, οι ακόλουθοί της στο TikTok ήταν περίεργοι για το πώς έμοιαζαν τα μαλλιά της πριν. «Πώς έμοιαζαν τα μαλλιά σου πριν ξεκινήσεις το λάδι στο τριχωτό της κεφαλής;» ρώτησε ένας περίεργος σχολιαστής.

Τότε η Golab  μοιράστηκε φωτογραφίες από τα μαλλιά της πριν ξεκινήσει τις θεραπείες της, προσθέτοντας έναν ήχο κραυγής για να τονίσει πόσο μακριά έχει φτάσει. Η αντιμετώπιση των χρηστών άλλαξε άρδην, αφού είδαν τα αποτελέσματά της από τη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών που ακολούθησε.

«Εμπιστευόμαστε το λάδι στο τριχωτό της κεφαλής και το δεντρολίβανο», είπε ένας σχολιαστής. «Θύμισε μου να αρχίσω να βάζω λάδι στα μαλλιά μου», είπε ένας άλλος. «Το να λαδώνω τα μαλλιά μου με έσωσε από το ξηρό τριχωτό της κεφαλής και την πιτυρίδα», είπε ένας τρίτος.

Συμβουλές ανάπτυξης μαλλιών

Η Golab μοιράστηκε την καθημερινή της τελετουργία για την περιποίηση των μαλλιών της.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Βούρτσα μπαμπού
  • Πλούσιο σε βιταμίνες λάδι για το τριχωτό της κεφαλής

Μέθοδος:

  • Βουρτσίστε το τριχωτό της κεφαλής με τη βούρτσα μπαμπού για 10 λεπτά για να τονώσετε την κυκλοφορία
  • Κάντε το πρωί και βράδυ
  • Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα πλούσιο σε βιταμίνες λάδι ειδικό για το τριχωτό της κεφαλής
  • Εφαρμόστε στις άκρες των δακτύλων και στη συνέχεια τρίψτε σε κάθε γραμμή των μαλλιών σας
  • Αφήστε να δράσει για μία έως τρεις ώρες
  • Λουστείτε δύο φορές για να το αφαιρέσετε
Όλο Υγεία

Scroll to Top